Esküvői virágdekoráció

A menyegző szervezésének egyik fontos és izgalmas mérföldköve az esküvői dekoráció megválasztása, melyben az aktuális trendek ismerete nagy segítségünkre lehet. Ezen a rendkívüli napon minden virágba borul, a lenyűgöző csokrok, díszek, a meseszép növényekből kreált dekorációk igazán fenségesen szimbolizálják a menyasszony és a vőlegény szerelmét.  Az esküvői dekorációk tekintetében három fő stílust emelhetünk ki.

Elegáns

A leglátványosabb stílus, amely magában foglalja a gazdagságot és a luxust, valamint a kifinomult anyagokat, és az ízléses, sikket sugárzó klasszikus kiegészítőket. Az uralkodó árnyalatok közé tartozik: a fehér, az arany, az ezüst, a levendula és a barack. A menyasszonyi csokor favorit virága a rózsa, melynek formája gömb – hosszú szárral -; rendszerint még különleges anyaggal is bevonjuk a virágcsokrot és ráadásképpen gyöngyökkel, ékszerekkel díszítjük. Mind az esküvői dekorációban, mind a kiegészítőkben a kontrasztos színmegoldásokat preferáljuk, ugyanis ezáltal egyszerű, de ugyanakkor elragadóan harmonikus hatást tudunk elérni.

Bohém

A fantáziát leginkább szárnyalni engedő stílus, melynek a természetesség a fő inspirációja, némi avantgárddal fűszerezve. Sajátosságai: a vidámság, a játékosság, a sokszínűség és a nem standard megoldások alkalmazása. Fő színként ajánlottak a natúr illetve a neutrális árnyalatok, melyek aztán merészen és látványosan felfrissíthetőek az elbűvölően színes virágkavalkáddal. A szokatlan kiegészítők és a rendhagyó hangulatvilág rendkívül egyedivé varázsolják az ilyen szellemiségű menyegzőket. A csokor, illetve a dekoráció összetétele: a színes mezei virágokat, illetve vadvirágokat kombináljuk sok zölddel, illetve az élénk árnyalatokat a visszafogottabb pasztellszínekkel.

Minimalista

Kortalan, modern design, visszafogott színek, letisztult árnyalatok és formák testesítik meg ezt a hivalkodástól tökéletesen mentes stílust. A fekete, fehér, ezüst, bézs és más semlegesnek mondható árnyalatok forgataga vonul fel a szertartáson. Az esküvői virágcsokrokra is az egyszerűség és a kifinomultság jellemző. Virágok közül kifejezetten jól mutat ehhez a stílushoz a kála, az orchidea, illetve más egzotikus virágok, sőt akár fehér rózsa vagy szegfű is kerülhet az asztalra. Ami lényeges viszont, hogy egy-két virágfajtánál többet ne tartalmazzon a dekoráció.

A menyasszonyi csokrok mellett, természetesen az esküvő teljes virágdekorációjának a megtervezését és elkészítését vállaljuk, mint: vőlegény kitűző dísz, csuklódísz, dobócsokor, koszorúslány csokrok, terem-, szertartás-, asztali virágdekoráció, autódísz, oltárdísz.

Virágdekoráció

Bármelyik stílus mellett is teszitek le a voksotokat, nívós és egyedülálló esküvői virágdekorációért, forduljatok bizalommal a BREE – hez! Számomra abszolút prioritás, hogy kifogástalan alapanyagokból határtalanul kreatívat alkothassak.

Email

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.