Húsvéti virágvarázslat

A Húsvét az egyik legfontosabb vallási ünnepünk, amikor is Jézus Krisztus feltámadásáról emlékezünk meg; a Húsvétot megelőző vasárnap pedig Virágvasárnap, amely Jézus jeruzsálemi bevonulásának dicső ünnepe.

Számtalan csodás hagyományt ápolunk, és különleges emléket őrzünk a szívünkben, a szimbólumok közül pedig a tojáson kívül a barkaág az, amely leginkább népszerű és méltán közkedvelt dekorációs elem. Készüljünk erre a csodaszép és tartalmas ünnepre gyönyörű virágdekorációval, színpompás csokrokkal, tavaszi bokrétákkal, stílusos asztaldísszel vagy épp szívderítő ajtókoszorúval.

Tavasz a szívekben

Bizonyára nem vagyok egyedül azzal a vágyammal, hogy már kissé türelmetlenül várom a megújulást hozó tavasz beköszöntét. A nap aranyló fénye és bársonyként ható melegsége, a zöldbe borult tavasz elképesztően üde és változatos árnyalatai, valamint a nyiladozó virágok bódító illata, teljességgel magával ragad és elemi erővel meg is ihlet bennünket.

A Húsvét kitűnő alkalom arra is, hogy merészebb színösszeállításokkal feledhetetlen ünnepi virágalkotásokat készíthessünk.  A virágok, az élő növények szemet gyönyörködtető környezetet teremtenek és biztosítják a lakás, az iroda, a rendezvények hangulatos atmoszféráját is.

Az idény virágkötészeti trendjei

A virágok szezonális trendjének csúcsán az elbűvölően hamvas tulipán áll, továbbá a különleges rózsafajták is felkerültek a dobogóra (pl.: Applejack); színvilágban pedig a visszafogott fehér elegancia, a bájos halvány barack és a fenséges lila finom árnyalatai hódítanak majd.  Az uralkodó trendek a természetesség és a kreativitás jegyében bontakoznak ki; a lényeg az, hogy egyéniséget adjunk a kompozícióknak, érezzünk rá a növények lehelet finom rezgéseire és törekedjünk a harmónia megteremtésére.

BREE inspirációk Húsvéti dekorációhoz

Hótiszta ragyogó fehér tulipánok, krémszínű rózsákkal finomítva és zöld orchideával felfrissítve, virágkosárba helyezve, gyönyörű ünnepi díszt alkot; Cirmos tulipánokat bűbájos fréziával keverve illetve más tavaszt idéző csodákkal felpezsdítve, vidám újságpapír tölcsérbe csomagolva, romantikus hangulatot teremtő összeállítást kapunk; Extravagáns csíkos tulipánok, bohém bogyókkal megbolondítva, díszes kőtálba rendezve, a végeredmény egy igazán attraktív élő kreáció lesz;

Illatos, látványos tavaszi virágbox: tulipán, frézia, rózsa főszereplésével; Harsogó vegyes tulipánok kerek csokorba kötve, trendi lila, hízelgő pink és simogatóan lágy krémszínben megálmodva; Üde, ellenállhatatlan virágtál tulipánokkal és hagymás jácinttal összeültetve, mindez egy lenyűgözően szép kerámia kaspóban elhelyezve,” tuti sikerre” ítélt idea;

Innovatív ötletek

A BREE kreatív, személyre szabott innovatív ötleteivel boldogan segít az ünnepi dekorációk, meglepetések megtervezésében és megalkotásában! Kérésedre rövid időn belül elkészítjük az alkalomhoz leginkább illő, tökéletes és mindenkit elvarázsoló élő látványdekorációt.

Email

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.