Kiss Brigi

A BREE Ars Poeticája

A növények finom rezgéseiből inspirálódni, a színekkel, a formákkal, a vonalakkal kísérletezni és szabad szenvedéllyel készíteni el a virágalkotásokat! Meggyőződésem, hogy ez az a szellemiség, amellyel rendkívül sokat adhatunk hozzá az ünnepek meghittségéhez, az alkalmak felejthetetlenné tételéhez és az emberek boldogságérzetéhez.

Virágkötészet művészi szinten

A különböző stíluskorszakok, legyen az a klasszicizmus, a romantika, az eklektika vagy épp a szecesszió stb., befolyásolták a virágkötészet fejlődését; a XXI. század virágkötészetét a trendek gyors változása, az új és izgalmas irányzatok folyamatos térhódítása jellemzi. A virágkompozíciók megalkotásánál, az elbűvölő dekorációk összeállításánál a különböző stílusok ragyogóan működnek egymás mellett, és valódi művészi értékkel bíró alkotásokat hozhatunk létre.

A természet mosolya virágokkal közvetítve

A természet spontaneitására ráérezni vagy épp egy naturalista virágcsendélet harmóniáját megteremteni, és mindezt a virágot szerető vásárlóknak megmutatni, szakmánknak a legnagyobb kihívása, amely született készségeket igényel. Meglátni azt, hogy a feminin szépséget sugárzó virágok pompázatos színeikkel, elbűvölő illatukkal, kecses vonalaikkal miként képesek hódítani, vagy azt, hogy mennyire lenyűgöző számos növényfaj nemes, tiszta egyszerűsége, ezekhez igazán mélyen gyökeredző, természetközeli gondolkodásmód szükségeltetik.

A BREE filozófiája – hatni a lélek szépérzékére

Az emberek szépérzékén át a lelkükre is tudunk hatni, egy-egy gyönyörű, igényesen elkészített csokor, szavak nélkül is képes felfokozott érzelmek közvetítésére illetve az adott pillanat örökérvényűvé tételére. Filozófiánk három releváns vezérlő elve:

  • a növények egymáshoz való viszonyának centrumba helyezése,
  • alázatos és kifinomult művészi érzék az egyedi kompozíciók megteremtése érdekében,
  • a környezethez, az alkalomhoz és a megrendelő ízlésvilágához tökéletesen illeszkedő virágköltemények megalkotása;

Én és a BREE

Családi, vallási, társadalmi ünnepeinken, de hétköznapjainkon is velünk vannak a virágok, tulajdonképpen végigkísérik, feldíszítik, ékesítik életutunkat, tanúivá lesznek minden lényeges és tartalmas eseménynek, kivételes történésnek. Hangulatot teremtenek, hatnak az ízlésünkre, érzelmeket váltanak ki belőlünk és melegséggel töltik el a szívünket, akár adjuk, akár kapjuk a természet e pompás és lélegzetelállító alkotásait, ezt jelenti számomra a BREE!

Rólam mondták