5 esküvői virágdekoráció, mely sosem megy ki a divatból

A virágdekoráció az esküvő fontos része, sokkal jelentősebb, mint azt sokan hiszik. Elvégre kevesen gondolnak bele abba, hogy a vendégek az asztalokhoz leülve a virágdíszt fogják nézni egész este, egy szép asztalközép nélkül pedig az egész csak egy sima terített asztal marad.

Ha menyasszonyként nincs konkrét ötletünk, de valami olyan dekorációra vágyunk, mely akkor is jól mutat majd, ha húsz év múlva nézegetjük párás szemmel az esküvői fotóinkat, mutatunk pár ötletet, melyek sosem mennek ki a divatból. Íme öt igazi klasszikus, mellyel biztosan nem fogunk mellé.

1. Csokrok vázában

Az időtlen virágdekorációk titka többnyire egyszerűségükben rejlik. Vegyél egy vázát és helyezz bele egy csokrot, mindössze ennyiről van szó, mégis remekül mutat. A sima hengerváza a legjobb alap ehhez a dekorációhoz, melyekbe gyakorlatilag bármilyen színösszeállítású virágot tehetünk. Ha hosszú asztalunk van, akkor sorban, kerekasztalra pedig csoportban tegyük ki a díszeket.

2. Virágbuci

A legnépszerűbb esküvői asztaldísz. Praktikus, egyszerű, a vendégek átlátnak felette és zavartalanul tudnak beszélgetni, illetve bármilyen szín összeállításban jól néz ki az asztalon. A virágkötővel megbeszélhetjük, hogy olyan alapba készítse a díszeket amiket megtarthatunk, így esküvő után a vendégek haza is vihetik őket, ennek mindenki nagyon szokott örülni.

3. Üveggömb 

Egy kedvelt, örök forma. Egy üveggömb meglepően sok lehetőséget rejt: tehetünk az aljában követ vagy dekorkavicsot és tekerhetünk bele kálát vagy tulipánt. Úsztathatunk benne virágfejet, mécsest és szirmot, illetve természetesen egy szép, tömött csokrot is helyezhetünk bele. Ez a letisztult üveg-alap szinte minden stílusú esküvő kedvelt dísze lehet.

4. Kisebb díszek sokasága

A Vintage stílus évek óta tartó térhódítása hozta be ezt a megoldást, mely méltán népszerű. Egyrészt költségkímélő, hiszen pár szál virág is szépen mutat a kis üvegekben, másrészt a különböző alakú és méretű formák miatt könnyed, bájos hatást kelt. A díszek között elszórt mécsesekkel még izgalmasabbá tehetjük a dekorációt.

5. Virággirland

A virágból készült girlandot elsősorban hosszú asztalokra tervezik, pedig akár négyzetes, vagy kerekasztalokon is szép, mikor keresztülfut rajta. Ráadásul ha nem nyílegyenesen, hanem enyhe hullámban helyezzük ki, még bensőségesebb hatást kelt. Akár csak klasszikus, fehér virágokkal díszítjük, akár színes girlandot tervezünk, minden asztal méltó éke lehet, mely évtizedekkel később is elegánsnak hat majd.

Esküvői virágdekoráció

Életünk legboldogabb napján mindennek tökéletesnek kell lennie és ez alól a virág sem lehet kivétel. Biztos vagyok benne, hogy a BREE virág minden dekorációval kapcsolatos álmod valóra tudja váltani.

Szolgáltatás

Szólj hozzá