5 féle virágkapu, minden költségkeretre

A virág- vagy más néven boldogságkapuk fontos fókuszpontjai egy esküvőnek, hiszen a boldogító igent mondja ki a pár egy szépen feldíszített kapuív alatt. Egy virágkapu méltó keretet ad az ünnepélyes pillanatnak és nem utolsó sorban a fotókon is remekül mutat majd.

Egy hüppe, vagy egy pavilon alatt is tarthatjuk a ceremóniát, de természetesen nem minden esküvő rendelkezik olyan büdzsével, amibe ez beleférne. Azonban ilyenkor sem kell csüggedni, hiszen egy virágkapu akkor is lehet impozáns, ha nincs végig díszítve virággal. Egy jó virágos segít abban, hogy megtalálja a menyasszonynak legmegfelelőbb megoldást. Nézzünk pár dekoratív példát a különböző költségkeretekre.

1. Textillel bevont kapuív

Egy tökéletes példa arra, hogy egy letisztult módon feldíszített kapu is lehet mutatós. A textil dekoráció pont annyira díszíti fel, amennyire kell, anélkül, hogy túlságosan is megterhelné az esküvői költségkeretet.

2. Textil-virág kombináció virággal

Itt már több virág ékesíti a kaput, ami ez által már határozottan impozánsabb hatást kelt, mint az előző példa, viszont még mindig relatív költségkímélő. Ahol nincs rajta virág, ott szép textilek fedik az ívet, amely így légies, mégis ünnepélyes hatást kelt.

3. Textil-virág kombináció több virággal

Ezen a kapun már határozottan sok virág van, de még mindig nem fedi teljesen. A virágok mellett a virágok árnyalatát követő textildíszítés teszi teljessé a szép összképet. Ez a virágkapu-megoldás már kellően fenséges, csodás fényképek készülhetnek alatta a párról.

4. Végig-virágozott kapu

Egy virággal bevont kapu, amely már nem igényel organza-takarást, mert a virágok befedik az egész ívet. Ezt már joggal nevezhetjük „virágkapunak”.

5. Luxus virágkapu

Ezen a boldogságkapun látszik, hogy nem spóroltak ki belőle semmit. Hatalmas, impozáns kapuív, melyet végig dúsan borítanak a virágok, kevés zölddel. Ha abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a pénz nem számít, egy ilyen lenyűgöző virágkavalkád alatt mondhatjuk ki a boldogító igent.

Esküvői dekoráció

Minden esküvő más, de abban ugyanolyan, hogy minden esküvő két ember életének talán legfontosabb napja, mikor két sors összefonódik és összekötik életüket. Az én életemben is a legboldogabb nap volt, így jól tudom, mit jelent és mennyire fontos, hogy aznap minden tökéletes legyen. A Bree virág esküvői dekorációja minden álmod valóra váltja.

Esküvői virág

Szólj hozzá