5 virág ötlet, azaz van élet a vörös rózsán kívül is

A vörös rózsa egyeduralmát valószínűleg sosem fogja megtörni másfajta virág, hiszen a szerelmet szimbolizálja és legtöbbször akkor vesznek virágot a férfiak, amit szerelmesek.

Nézzünk 5 szép alternatívát a vörös rózsa helyett.

1. Tulipán

A tulipán egy olyan virág, amiről még sosem hallottam, hogy valaki ne szerette volna. Finom és bájos, egyszerűen képtelenség melléfogni vele. Egy kerek tulipáncsokor minden alkalomra tökéletes ajándék. Egyszínű virágból kérjük, úgy a legszebb. Ha nem tudjuk, milyen színt kedvel az ajándékozott, válasszuk a fehéret, ami semleges, mégis elragadó.

2. Kála

Ha valami különlegesebb és magasztosabb virággal lepnénk meg valakit, akkor a kála legbiztosabb választás, ami ráadásul az egyik legtartósabb virág. Letisztult, elegáns virág, amely annyira minimál, hogy még levele sincs. Kálából egy szál is szépen mutat, egyetlen levél is elegendő hozzá, de egy egyszínű, párszálas kála csokor az igazi. Kevés víz kell alá, mert lágyszárú és figyeljünk rá, hogy tényleg kevés zölddel kérjük.

3. Vegyes, kerek csokor

Egy vidám színösszeállítású, kerek csokor szintén biztos siker. Korra és alkalomra való tekintet nélkül ajándékozható. Akkor szép, ha a zöld csak keretezi és a virágok vannak a középpontban, valójában akár egyetlen nagy levél is jól mutat a csokor tövében. Háromnál több szín ne legyen egy csokron belül, de talán az mutat a legjobban, ha ugyanannak a színnek különböző árnyalatait használjuk.

4. Virágdoboz

A virágdobozokról volt már szó a blogon és már akkor is írtam, hogy azt hittük, pár év alatt kifullad ez a trend, de ez még korántsem jött el. A hölgyek még mindig elolvadnak egy szép virágdoboz látványától, főleg, hogy már nemcsak rózsás, hanem vegyes tavaszi virágokból készült variációi is elérhetőek. Azokat még én is jobban szeretem a katonás rózsadobozoknál.

5. Hagymás virágbeültetés

Vannak hölgyek, aki nem szeretik a vágott virágot, mert „sajnálják”, mikor elhervad. Nekik cserepes virággal érdemes kedveskedni, azon belül pedig a picit elcsépelt orchidea helyett kis tavaszi hagymás virágokkal. Hagymás nárcisz, krókusz, tulipán vagy illatos jácint és kék muscari, mind tüneményes kis növényke és igazán környezettudatos ajándék, mert a hagyma akár ki is ültethető, ha már elvirágzott.

Menyasszonyi csokor

Minden esküvő más, de abban ugyanolyan, hogy minden esküvő két ember életének talán legfontosabb napja, mikor két sors összefonódik és összekötik életüket. Az én életemben is a legboldogabb nap volt, így jól tudom, mit jelent és mennyire fontos, hogy aznap minden tökéletes legyen. A Bree virág esküvői dekorációja minden álmod valóra váltja.

Szolgáltatás

Szólj hozzá