Céges ajándék ötletek Karácsonyra

Még nincs ötleted idén milyen céges ajándékkal köszönd meg a partnereidnek az egész éves munkájukat? Olvasd el a legújabb blogcikkünk amiben erre adunk Neked tippeket, hogy milyen céges karácsonyi ajándék ötleteink vannak.

Legyen szó a szuper kollégákról, vagy a nagyszerű üzleti partnerekről, szánj rá időt és megfontoltan válassz ajándékokat, hiszen a Karácsony nemcsak a családról szól, hanem azokról is akikkel egész évben üzleti- vagy munkakapcsolatban állsz.

Egy karácsonyi ajándékcsomag minden esetben képviseli a céged is, megmutatja, hogy megbecsülöd és értékeled partnereidet. 

1. Hazai termékekkel teli karácsonyi ajándékcsomag

Isteni finom hazai termékek egy ajándékdobozban, athiszem ez mindig jó választás. Itt például nézd meg a mi dobozunk, ahol a Bree Virág dekorációval karácsonyi hangulatot varázsolunk a dobozba, az ajándékcsomag tartalmának minőségét pedig az alábbi termékek garantálják: egy igazán különleges tea a Kamélia Kert jóvoltából, egy kézműves vajas keksz a Cukker Sütitől, egy üveg minőségi fehérbor a Peter’s Balaton borászatából, egy isteni finom WUP Coffee, egy 100%-ban természetes méz a Mézes Gergő Méhészetéből, egy garantáltan gyümölcsökből készült házi lekvár a Lek-Vár-Laktól, egy minőségi mustár a Ghaurvedtől, egy kézműves sör a Szent András Sörfőzdéből.

2. Egy tökéletes karácsonyi este ajándékcsomag

Ha idén inkább egy nyugodt, meghitt estét adnál ajándékba Karácsonyra és inkább egy olyan csomagot válassz, amibe belevarázsoltunk egy igazi tökéletes karácsonyi este minden kiegészítőjét. Hogy is képzeljük el? A Bree Virág dekorációval karácsonyi hangulatot varázsolunk az asztalra, a “Boldog Karácsonyt” karácsonyfa dísz meghitté teszi a karácsonyfa díszítést, és a “Boldog Karácsonyt!” feliratú boros poharakból – a Kreatív Esküvő Design jóvoltából- kortyolgatni egy minőségi fehérbort a Peter’s Balaton borászatából, majd elnassolni mellé egy kézműves vajas kekszet a Cukker Sütitől. Szerintünk ilyen egy tökéletes karácsonyi este.

Nem is tudom, én személy szerint melyik ajándék ötletünk választanám Karácsonyra, mindkét céges ajándékcsomagunk szuper dolgokat tartalmaz. Reméljük Neked azért sikerült segítenünk, hogy idén milyen tippjeink vannak Karácsonyra.

Karácsonyi céges ajándékcsomag

Talán idén még fontosabb, hogy elmondd mennyire vagy hálás és értékeled a partnereid egész éves munkáját, így 2020-ban is köszönd meg Bree Virág ajándékcsomaggal a munkájukat Karácsonykor. Nézd meg milyen csomagok közül választhatsz.

További információ

Szólj hozzá