Hogyan rendeljünk virágot Valentin napra?

Ha nem vagy biztos benne, minek örülne a kedvesed Valentin napon, segítünk: a virág tökéletes ajándék lesz. Ha virágot ajándékozol, nem foghatsz mellé, hiszen a 2020-as google találtok szerint a „népszerű Valentin napi ajándékok” listájának élén a virág áll.

A legnagyobb hibát a Valentin napi virágrendelésnél ott követik el a férfiak, hogy nem rendelik meg időben. Sokan hiszik, hogy elég egy nappal előtte leadni a rendelést, pedig ilyenkor nem árt tudni, hogy a virágosok ugyan több tízezer szál vörös rózsát, tulipánt és egyéb meseszép vágott virágokat is berendelnek előre, de az pillanatok alatt el is fogy. Általában 70% elmegy az előrendelésekre, a többire pedig már reggel lecsapnak a vevők. Aki tehát biztos akar lenni abban, hogy kedvesének a legjobb minőségű virág jut, annak nem árt egy héttel, idén 2021.február 07-ig leadni a rendelést (Nálunk ebben az esetben -10% kedvezmény is van a VALENTINNAP10 kuponkóddal), de legkésőbb február 12-ig, még Valentin nap előtt berendelni a virágcsokrot vagy virágdobozt.

A cserepes virágokra és az ajándéktárgyakra ugyanez vonatkozik: egy minőségi pezsgő, egy meseszép ékszer, egy romantikus randihoz mindent tartalmazó ajándékcsomag, cuki randi kuponok, stb. ezeket a különlegességet is hamar elkapkodják a későn észbe kapó férfiak, még a webshopról is.

Arra is gondolni kell, hogy ezen a napon a virágosokon kívül a virágfutárok is nagyobb forgalmat bonyolítanak, mint máskor akár több hónap alatt. Az időben leadott rendeléseket előre megszervezik és beosztják – így azokat szinte biztosan ki tudják szállítani a vállalt időpontban – míg az utolsó pillanatban beesett címekre csak később fognak megérkezni, bármennyire igyekeznek is. Nálunk is aznap inkább 4 órás időintervallumban szoktuk vállalni a ksizállitást Budapest területén belül, ha Tőlünk rendelsz virágot Valentinnapra kiszállítással, de aznap az üzletünk is nyitva avn, hogy át tudd venni személyesen is a megrendelt virágot.

Ha tehát meg szeretnéd lepni szerelmed Valentin napon, lehet a meglepetés akár egy álomszép csokor, egy bájos cserepes virág vagy kényeztető ajándékcsomag, igyekezz minél előbb gondoskodni a megrendelésről, hiszen a virágkötő így tudja csak garantálni a minőséget és azt, hogy időben meg is érkezzen. Válogass Valentin napi ajánlataink közül és add le a rendelésed még ma!

Valentin napi virágküldés

A szépséges, modern virágdobozok és a bájos,mégis elegáns csokrok mindig a legnagyobb odafigyeléssel és a legfrissebb virágokból készülnek, sőt ajándékcsomagjaink is szuper ajándékokat rejtenek. Valentin napra is csodaszép termékekkel készültünk. Tudod rendelésed mindenképp időben add le, hogy biztosan tudjuk vállalni a virágcsokrot és a többi meglepetést.

Virágküldés

Szólj hozzá