Karácsonyi dekoráció

– Megálmodtad már milyen színű lesz idén a karácsonyfád?

Az évszakok rendje egyre inkább felborulni látszik, de azért a november, és különösen a december hónap legtöbbünk számára már főként arról szól, hogy beköszönt a tél, előkerülnek a kesztyűk, a prémes csizmák, és a zimankó bámulatos formájú jégkristályokat farag az ablakokra, a lakás barátságos melege pedig hívogatóan várja az átfázott hazatérőt. Előbb vagy utóbb mindenkit megérint az ünnepi készülődés bensőséges hangulata, és izgatottan várjuk karácsony szent ünnepét, amely világszerte a szeretet, a békesség, az öröm, és a családok mesébe illően szép és meghitt ünnepe. Ez az időszak bámulatos lehetőséget kínál a bennünk rejlő kreativitás felszabadítására, megvalósíthatjuk korábban megálmodott elképzeléseinket, és tökéletes ünnepi hangulatot varázsolhatunk otthonunkba vagy épp munkahelyünkre.

Trendek, színek, ötletek

A szezon legnépszerűbb karácsonyi dekorációs trendjei meglepőek és egyben magával ragadóak is; Idén is főszerepet kapnak: a gömbök, a girlandok, a gyertyák, a gyöngyök, a szalagok, a fényfüzérek, az angyalok és a manók; az idény divatszínei pedig: a lila, a kék, és a szürke lesz. Néhány káprázatos inspiráció a kelléktáramból.

Elegáns – A klasszikus kifinomultság sohasem lesz divatjamúlt, sőt kifejezetten megkapó, ha halvány színű díszekkel ékesítjük a fenyőfát, illetve fehér izzókkal, bézs színű bársony szalagokkal fokozzuk tovább a szépségét.

Romantikus  – A kedvenc dekoráció trendem, amikor a fenyőfát fehér virágokkal ékesítjük, és ha ehhez néhány hófehér vagy ezüst színű gömbdíszt is „hozzáfűzünk”, mágikus szépségű lesz a végeredmény.

Modern  – Egy őrületesen „menő” trend kavarja fel a kedélyeket, miszerint a szivárvány színeibe is felöltöztethetjük idén a fánkat. Különösen jól mutat ez a merészen üdítő díszítés, ha egy fekete kandalló képezi a hátteret.

Előkelő  – Nemes és abszolút trendi a kék különböző árnyalataiba bújtatott karácsonyfa ebben az idényben, ez az alternatíva igazán káprázatos ünnepi miliőt teremt az otthonunkban.

Számodra melyik stílus a leginkább (meg)nyerő?

Érdemes mielőbb átgondolni a lehetőségeket, hiszen a hetek röpülnek és a karácsonyi dekoráció nem csupán a fenyőfánk feldíszítéséből áll. Számtalan vidám és ragyogó „karácsonyi díszlet” vár arra, hogy a családok ünnepét feledhetetlenné tegye. Következő bejegyzésemben a karácsonyi lakásdekor-trendek kerülnek górcső alá: azaz fantasztikus asztali-, és ajtódíszek, gyönyörű adventi koszorúk, gyertyák, fényfüzérek, lámpások stb.

Bree virág

Főként természetes alapanyagokból készülnek az időtálló adventi koszorúk; egyedi elképzeléseket is örömmel megvalósítunk, illetve cégek számára
– ötletes és attraktív módon – az arculathoz igazítjuk a díszítést.

Email

Szólj hozzá