Készíts egy csodaszép Anyák Napi virágdobozt!

Édesanyánk egész életünkben mellettünk áll és feltétel nélkül szeret minket. Odaadását az év minden napján értékelnünk kell, de május első vasárnapja az, mikor hivatalosan is megünnepeljük.

Emlékszel még, anyukád mennyire örült, mikor az iskolában elszavaltál egy versed, rajzoltál egy képet vagy készítettél neki valamit papírmaséból ajándékként? Az igazán szívből jövő és szívhez szóló ajándékok általában saját kezűleg készülnek, mert így az ajándékozott tudja, hogy nemcsak levettünk valamit a boltban a polcról és kifizettük, hanem időt és energiát töltöttünk az elkészítésével.

Lehet, hogy a versmondás közben párszor megakadtunk, illetve rajzunk vagy a papírmasé ajándék nem volt egy korszakos műalkotás, de biztosak lehetünk benne, hogy anyukánk semminek nem örült volna jobban. De felnőttként hogyan alkossunk házilag készített ajándékot, ha nem vagyunk képzett művészek?

Természetesen virággal! Bizony, a virág abban az esetben sem hagy cserben, ha saját magad szeretnél valami szép ajándékot kreálni. Idén tehát miért ne készíthetnél el egy szépséges virágdobozt édesanyádnak te magad?

A virágdobozok rendkívül népszerűek mostanában, de legyünk őszinték, főleg a fiatalabb korosztály körében, így valószínűleg anyukánk még nem kapott ilyet, pedig biztosan látta már és tetszett neki! Egy szép virágdoboz többek között azért remek választás, mert végtelen színben, formában, virágban és stílusban variálható. Így az ajándékunk bombasiker lesz abban az esetben is, ha anya klasszikus, vagy letisztult, esetleg bohókás, vagy kicsit giccses stílusú, hiszen olyannak álmodjuk meg és készítjük el, ahogy neki a legjobban tetszene.

Ha úgy érzed, anyukád örülne egy ilyen kedves virágdoboznak, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá, van egy jó hírem. Tartok egy workshopot, ahol minden virágot és alapanyagot biztosítok számodra egy ilyen szép díszhez, és természetesen szaktudásom is átadom, hiszen 30 percen keresztül csak veled foglalkozom. Így biztos lehetsz benne, hogy a virágdoboz tökéletes lesz, mégis a te kezed munkáját dicséri majd! Az alkotás élvezetes folyamata neked is jó élmény lesz, illetve biztos lehetsz benne, hogy erre az ajándékra anyukád mindig emlékezni fog.

Képek forrása: Pinterest

A virágok nyelvén

Ha idén szeretnél anyukádnak saját, kézzel készített virágdísszel kedveskedni anyák napja alkalmából, mindössze annyit kell tenned, hogy felhívsz, vagy küldesz egy e-mailt. Anya szeme biztosan könnybe lábad majd, ha megtudja, hogy a szépséges virágdoboz a te kezed által készült!

Workshop

Szólj hozzá