Küldj virágot Januárban is!

Vízkereszt után elpakoljuk a karácsonyi díszeket és az ünnepek elmúltával ugyan kipihenten, de nem túl nagy lelkesedéssel térünk vissza dolgozni. A hideg, ködös január bizonyára nem sok ember kedvenc hónapja, pedig tartogat olyan meglepetéseket, amik egy kis színt hoznak a szürke téli hétköznapokba. A virágok vidámsággal és élettel töltik meg a teret és az ajándékozott szívét, az alábbi dátumok pedig kedves alkalmak lehetnek a virágküldésre.

Január 13. Pakolj el az íróasztalodon nap

Bizony, a naptárban arra is van egy dátum, hogy egy kis íróasztali rendrakásra ösztönözzön minket. Mindenkinek van ismerőse, aki irodában dolgozik, dobd fel a napját egy csokorral, így rendezett munkaterét még virág is díszíteni fogja!

Január 21. Az ölelés napja

Ennél univerzálisabb és szívhez szólóbb alkalom talán nem is létezik. Ajándékozd meg azt, akit szívesen megölelnél! Ha nem lehettek együtt, azért, ha pedig csak úgy eszedbe jutott, akkor azért!

Január 26. Házastársak napja

A házassági évforduló mellett kell egy olyan dátum is az évben, amikor nem az esküvőnkre emlékezünk párás szemmel, hanem megköszönjük a másiknak, hogy része az életünknek. Jó ötlet nemcsak a boldogító igen kimondásán nosztalgiázni, hanem az együtt töltött mindennapokért is hálát adni.

Január 28. Gerbera nap

A hónap végén ünnepeljük ezt a bájos virágot, ami pompás színeiről és kedves egyszerűségéről híres. A gerbera ezen kívül minden dekoratív retro csokor elmaradhatatlan virága is!

Ugye, hogy ennyi jópofa ünnepelni való mellett a január nem is olyan szürke hónap? És már nyakunkon is Február 14. azaz Valentin nap, amikor a szerelmesek vörös virágtengerbe borítják a virágboltokat!

Virágküldés

Ugye milyen könnyű alkalmat találni, hogy valakit meglephess egy virágcsokorral vagy virágdobozzal? Amennyiben egyedi kivánságod van, mi igyekszünk minden kivánságot teljesiteni, hogy feldobd valaki szürke januári napjait.

Virágküldés

Szólj hozzá