Sissi és Lady Di virágai

Erzsébet királyné és Diana hercegnő, két világhírű és lebilincselően gyönyörű nő volt, kiknek a sorsa meghökkentően sok hasonlóságot mutat.

Bár a walesi hercegné születése és Ausztria császárnéjának halála között 63 év telt el, és ezalatt az időszak alatt két világháború is felforgatta a világ rendjét, mégis számos párhuzam vonható e két fantasztikus asszony életútja között.

Lássunk ezekből néhányat:

  1. Nem ők voltak az elsődleges kiszemeltek férjeik számára, hanem a testvéreik.
  2. Mindkét asszonynak rendkívül sokat kellett küzdenie a gyermekeiért.
  3. Mindkettőjük házassága megromlott, Erzsébet folyamatosan menekült az ellenséges hangulat elől, Diana pedig öngyilkossági kísérleteivel akarta felhívni magára a figyelmet.
  4. Sissi és Diana is egyaránt étkezési zavarokkal küzdött.
  5. Karitatív munkásságuk nagyon jelentős volt.
  6. Roppantul sokat utaztak, és imádtak sportolni.
  7. Egyikük sem saját hazájában, és nem természetes körülmények között halt meg.
  8. Legendájuk örökre fennmarad, magával ragadó személyiségükről számos könyv, film készült az utókor számára.

Sajnos nem volt az életük egy tündérmese, álmaik hamar szertefoszlottak, de különleges, elragadó egyéniségük miatt, mégis milliók példaképévé váltak. Ezek a bámulatos hölgyek kifinomult ízléssel rendelkeztek, amely az öltözködésükben, a megjelenésükben is megmutatkozott. Kedvenc virágaik is a finomságról, a tisztaságról, és az egyszerűségről árulkodnak: Erzsébetnek az ibolya, Lady Di-nek pedig a nefelejcs volt.

Fenséges virágok

A növényekben szépség, szeretet, hit és öröm lakozik, amely örök és tartalmas értéket képvisel, bármelyik korban is élünk. Legyen ibolya, nefelejcs, rózsa, orchidea, szegfű, gerbera vagy tulipán, a virág minden alkalomra varázslatos és emlékezetes ajándék.

Email

undefined

Szólj hozzá