Valentin napi virág-kisokos férfiaknak

Uraim, a mai blogbejegyzés Nektek szól. Sokszor hallom férfi ismerőseimtől, milyen tanácstalanok, mikor virágot választanak szerelmüknek, főleg Valentin napon. Nem szeretnének sokadjára is vörös rózsát vinni, esetleg kedvesük nem is szereti a rózsát, van ilyen. Remélem a továbbiakban sikerül pár tanáccsal szolgálnom.

Természetesen a Valentin nap fő virága tagadhatatlanul a vörös rózsa, így azzal biztosan nem fogunk mellé. Egy nagyfejű, hosszú szárú vörös rózsacsokor – szigorúan kevés zölddel! – valóban nagyon elegáns, egyszerre buja és visszafogott, nézd meg a webshopomon mire is gondolok.  Arra azonban figyeljünk, hogy a vázában jó sok vízbe tegyük, a rózsa fás szárú, úgy marad szép, ha sok víz van alatta.

Ha egy kicsit újítani szeretnénk, a rózsacsokorhoz kérjünk más virágokat is. Ha a többi virág is piros, szintén nem lőhetünk mellé, csokrunk mindenképpen elegáns marad. Választhatunk tulipánt, fréziát, boglárkát, sőt, még szegfűt is. Ha pedig valami különlegesebbet szeretnél, mint egy rózsacsokor, válassz egy szenvedélyes virágdobozt, piros és bordó virágokból, mely garantáltan  határtalan örömet okoz majd. A webshopomon találsz is ilyet, Vörös virágdoboz néven.

Ne ijedjünk meg más színű virágok használatától sem , még különlegesebb lehet az összhatás, de arra figyeljünk, hogy egy csokorban ne legyen háromnál több szín. A vörössel szépen mutat a lila és a rózsaszín különböző árnyalatai.

Valentin napi csokor állhat csak rózsaszín rózsából is, itt is javasolnám minél hosszabb szár meghagyását és minél kevesebb zöld használatát. Egy vegyes pink virágcsokor szintén nagy örömet okozhat, a webshopomon találsz is ilyet, Rózsaszín virágcsokor néven.

Ha unjátok a csokrokat és valami különlegesebbre gondoltatok, választhattok egy színes, szép virágdobozt is. Ebben az is remekül mutat, ha csak rózsával tesszük tele, de talán még elragadóbb, ha vegyes virágokat komponálunk a dobozba. A Valentin nap fő színe ugyan valóban a piros és a vörös – mely az égő szerelmet és a szívünket szimbolizálja – de ide is kiváló választás a rózsaszín, vagy a pink. A webshopomon Rózsaszín virágdoboz név alatt fut egy ilyen szépséges virágdísz. Ha a tűzőhabot – amibe a virágszálakat szúrjuk – naponta picit meglocsoljátok, a dísz egészen sokáig szép marad.

Ha nem vagy a vágott virág híve, egy kis cserepes – vörös vagy rózsaszín – rózsa is biztosan meg tudja dobogtatni választottad szívét. Ha pedig valami egészen különlegesre és megkapóra vágsz, vedd fel velem a kapcsolatot és segítek megálmodni!

Virág minden alkalomra

A BREE célja, hogy a virág mindennapjaink részévé váljon, de a jeles napoké mindenféleképpen. Születésnap, évforduló, vagy Valentin nap, a virág szívből jövő, tökéletes ajándék minden alkalomra.

Szolgáltatás

Szólj hozzá