Kosár

Kosár

virágküldés

bree virág

A webshopunk rendelési felülete fejlesztés alatt van, kérlek ha rendelnél telefonon hívj Minket a +36707799700 telefonszámon vagy írj emailt a hello@breevirag.hu email címre. 

Nagyon szépen köszönjük a megértésed és a türelmed.

Folyamatosan frissitjük és bővítjük aktuális árukészletünket, és itt tudod megnézni mt tudsz nálunk a webshopban megvásárolni vagy valakinek küldeni virágot.

A szépséges virágdobozok és a bájos csokrok mindig a legnagyobb odafigyeléssel és a legfrissebb virágokból készülnek. Itt minden alkalomra találsz megfelelő virágcsodát, sőt ajándékcsomagjaink is szuper ajándékokat rejtenek.

Jelenleg az itt látható termékek online megvásárolhatóak és természetesen virágfutárjaink elviszik Neked vagy akit meglepnél vele, ha személyesen vennéd át arra is van lehetőség, előzetes megrendelés után a Helllo Delicato üzletében (1118. Rétköz utca 47/c), ahol cserepes virágok és virágdekorációk, ajándékcsomagok mindig elérhetőek, élővirágos termékeinkre vonatkozik, hogy megrendelés után tudod átvenni .

Rendelésed leadhatod itt is, vagy akár hívhatsz Minket vagy írhatsz nekünk social media felületeinken, és mindent megbeszélünk, hogy virágrendelésed az általad elképzelt időpontban elérhető legyen a Tőlünk megszokott minőségben.