Igazi csajos program a barátnőkkel közösen

Szülinapja van a barátnődnek? Férjhez megy és épp lánybúcsút szervezel neki? Eltöltenél egy kis igazán csajos időt a barátnőiddel csak úgy?

Akkor íme egy  igazán szuper csajos program ötlet. Készítsetek magatoknak gyönyörű selyemvirágokból fejdíszt a workshop keretein belül a segítségemmel, és utána bulizzátok abban át az este további részét.

Miről is van szó pontosan?

A barátnőiddel szeretnétek közösen eltölteni egy kis időt igazán csajos hangulatban?

Akkor ez a workshop Nektek szól.

A csajos program keretein belül a segítségemmel elkészít mindenki magának egy szuper csajos selyemvirágból készült fejdíszt. Az alkotás közben egy-két pohár finom bor vagy pezsgő is előkerül, valamint a sós és édes nassolnivalók sem maradhatnak el.

Így lesz egy tökéletes délután közösen a barátnőiddel, megünnepelni egy lánybúcsút, egy szülinapot vagy bármilyen Nektek fontos alkalmat, és mindenki egy kézzel fogható emlékkel tér haza, az élményen és a fotókon túl.

Mire számithattok?

A program nagyjából 2 órát vesz igénybe, ezalatt mindenki elkészíti a saját fejdíszét selyemvirágból a segítségemmel, valamint az alkotási folyamat és a hangulat megalapozásához készülünk nektek borral vagy pezsgővel, valamint nassolnivalókkal. A workshopra min. 4 fő, max. 8 fő jöhet, persze ha kevesebben vagy többen vagytok megbeszéljük.

Ha szeretnétek készülhetünk Nektek egyedi, az alkalomhoz illő dekorációval is, egyedi ajánlat alapján.

A selyemvirágokat, a fejdísz elkészítéséhez szükséges szerszámokat, és minden egyéb alapanyagot az általatok kiválasztott színvilágban, én biztosítom számotokra.

Mikor mehetünk és mennyibe kerül?

A workshop előre egyeztetett időpontban kerül megrendezésre. Általában péntek este, vagy hétvégén, ahogy megbeszéljük, amikor szeretnétek a csajos programot vagy lánybúcsút megtartani.

A helyszín Budapesten a 11.kerületben van, de ha máshol szeretnétek azt is meg tudjuk oldani. A részleteket telefonon, vagy e-mailben egyeztetjük minden esetben.

A workshop ára: 6.900 Ft/fő. Az ár tartalmazza a selyemvirágból készült fejdíszt, valamint 2 pohár bort vagy pezsgőt és nassolnivalót. És nem utolsó sorban a szuper csajos hangulatot 2 órán keresztül itt nálunk.

 

 

Érdekel a csajos program:)

Töltsd ki a lenti űrlapot és hamarosan felveszem veled a kapcsolatot!