Eskükőszervezés és virágdekoráció együtt

Kezdőlap : Eskükőszervezés és virágdekoráció együtt

Esküvőszervezés és virágdekoráció együtt

Szóval Te is biztosan tudod, van az az érzés, amikor valakivel együtt dolgozol, és egyszerűen minden annyira simán megy, hogy azt kívánod, bárcsak mindig közösen dolgozhatnátok, nah én pont ezt éreztem amikor Esztivel először együtt dolgoztunk. És akkor kitaláltuk, miután kiderült, hogy ugyanígy gondolja, hogy ezt végül is egész könnyen meg tudjuk valósítani.

Szóval így kezdődött a közös projekt, hogy mostantól Mi ketten együtt, Eszti mint esküvőszervező és Én mint virágdekoratőr, csinálunk egy közös szolgáltatást, aminek során az esküvőd, rendezvényed teljes szervezését és dekorálását szinte egykézbe adod.

Nézzük miről is van szó kicsit bővebben.

Elmondom én miért imádom ezt a közös projektet, mert így hogy ennyire egyre jár az agyunk, egyszerűen olyan mintha kb egy embert bíznál meg, leegyszerűsödik minden, miközben dupla annyi energiát kapsz Tőlünk, hihetetlen lelkesedést és kreativitást, ami szuper szakmai háttérrel is párosul. Közben pedig van egy csomó dolog, amit teljesen máshogy látunk, de hihetetlenül inspiráljuk egymást, így még egyedibb elképzelések születnek a végén.

Persze ez csak egy lehetőség, természetesen ha Neked már van esküvőszerveződ vagy virágdekoratőrőd, akkor is írj, hiszen külön külön is nagyon szívesen megvalósítjuk az esküvőd, rendezvényed, ez a közös projekt csak egy szuper bónusz.

És itt van pár szó Rólunk, ha még nem ismersz Minket.

Kiss Brigi vagyok, a BREE Virág tulajdonosa.

Minden virág dekorációval kapcsolatos elképzelést megvalósítunk,  ötleteinkkel segítünk a tervezésben, majd virágainkkal életre keltjük az álmot. Munkáinkba a minőségi virágokon kívül a szívünket is belekötjük, így számtalan sikeres rendezvény és boldog menyasszony áll mögöttünk.

Nálunk mindig a megbízó az első, virág dekorációnk a legkülönlegesebb igényeket is kielégítik. Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink magas színvonala és a BREE virág iránti szenvedélyünk téged is meggyőz majd.

És ismerjétek meg Mészáros Esztit, a kreatív esküvőszervezőt is, olvasd el mit mesélt Nekünk.

“Tudom, most arra számítotok, hogy elmeséljem “Már kislány korom óta…”, DE NEM! Talán meglepő, de én nem azok közé a kislányok közé tartoztam, akik esküvőszervezők szerettek volna lenni.Gyerekként talán nem is tudtam, hogy létezik ilyen szakma. Engem világ életemben az motivált, hogy valami szép dolgot alkossak, segítsek másoknak és pozitív rezgések vegyenek körül. Imádtam mindent, amiben használhattam a kreativitásom.

Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert rengeteg párnak segíthettem már abban, hogy a nagy napjuk igazán tökéletes legyen. A hobbim a hivatásommá nőtte ki magát, ezért állíthatom biztosan, hogy imádom a munkám! Amit szenvedéllyel végzek – értetek. Ez motivál, ez visz előre, mert mindig van benne kihívás.”

Esztiről itt tudsz még több nagyon szuper dolgot olvasni.

Szeretnél többet tudni?

Írj nekünk a lenti űrlap segítségével, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!