Iroda és üzlet virágdekoráció

Ahol a virág inspiráló környezetet teremt

Irodai virágdekoráció – A díszek segítik szárnyalni a kreativitást

Egy irodaház kopár lenne zöld növények és virágok nélkül. Elkerülhetetlen, hogy lobbyt, a folyosókat és az irodahelyiségek ridegségét ne törje meg pár jól elhelyezett cserepes növény.

A recepciót szintén fontos virágdísszel ellátni, hiszen minden látogató és dolgozó elhalad előtte, így egyetlen dekoratív virágdísz napi több száz ember hangulatát dobhatja fel. Ide általában vágott virágból készítünk friss, modern kompozíciót, melyet hetente cserélünk.

A tárgyalóasztal sem maradhat virágdekoráció nélkül, hiszen egy eredményes megbeszélés nem folyhat üres asztalnál.

Szakértői segítség

Helyszínreszállítás

Szezonális csere

Üzlet virágdekoráció – Mert a virág minden helységet barátságossá tesz

Egy üzlethelyiségbe belépve fontos az első benyomás és ezt mi mással tehetnénk pozitívvá, mint – egy vagy több – szép virágdekorációval? Egy impozáns virágcsokor egyből bemelegíti a teret és a vendég azonnal otthon érzi magát.

A hetente cserélendő vágott virág frissességet és életet lehet az enteriőrbe, de a havi cserés, beültetett virágzó növényekkel is elérhetjük ezt a hatást. Fontos, hogy minden virágdekoráció illeszkedjen az üzlet stílusához és szellemiségéhez, így a díszek tovább erősítik a cég filozófiáját. Akár buja, klasszikus benyomást szeretnénk elérni, akár a letisztult, modern impulzus a cél, a virág minden esetben tökéletesen megjeleníti a hangulatot.

Szezonális dekoráció – Virágdíszek, melyek az évszakokkal együtt változnak

A leglátványosabb és legigényesebb dekoráció kétségtelenül a vágott virág, hiszen a friss virágszálak szépségével képtelenség versenyezni. Ezeket a díszeket hetente cseréljük, mert a vágott virág élettartama véges.

Azonban nem minden iroda vagy üzlet engedheti meg magának az élő virágot és ebben az esetben fordulhatunk a virágzó, cserepes növényekhez, melyekből csodás kompozíciókat készítünk, amik egy egész hónapon át mutatósak maradnak.

Ha az évszakokat követő dekorációra van csak lehetőségünk, akkor a tartós, szezonális dekoráció lesz az, ami hangulatba hozza az enteriőrt. Minőségi selyemvirágokkal és kellékekkel varázslatos hatást érhetünk el és az olyan fontos ünnepek is, mint a Húsvét, Valentin nap, vagy a Karácsony is mindig megjelennek a díszeken.

Szeretnél bővebb információt?

Írj nekünk a lenti űrlap segítségével, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!