Rendezvény és konferencia dekoráció

Asztaldekoráció

Egy gálavacsora elengedhetetlen része

Egy rendezvény szépen megterített asztalának fókuszpontja a vágott virágból készült, szépséges asztalközép. A dísz frissm minőségi virágainak színe, fajtája illeszkedik az esemény hangulatához és a helyszín stílusához. Az asztali virágkompozíció azért is fontos, mert a vendégek egész éjjel ezt nézik, így a virágdekorációra fordított összeg mindig megtérül, hiszen szépsége végigkíséri az eseményt. Magas kelyhes dísz, vagy alacsony vázába álmodott csokor. igényes kellékeink minden rendezvényt méltó ünneppé varázsolnak. Nem szabad elfeledkezni a szalvétagyűrűről, mécsesekről és gyertyákról sem, hiszen az apró részletek teszik harmonikussá az összképet. Minden jeles alkalom megérdemli a megfelelő virágdekorációt, mely emeli az est fényét.

Szakértői segítség

Helyszínreszállítás

Kiemelt figyelem

Térdekoráció

A helyszín látványos átalakítása virággal

Legyen az esemény bármilyen volumenű, a látványos térdekoráció mindig feldobja a teret. Magas vázába komponált hosszú szárú virágok vagy elegáns állványokra helyezett tűzőhabba kreált virágdíszek, esetleg egy fantasztikus virágfal: minden helyszínt lépesek vagyunk ünnepivé varázsolni. A virág segít kiemelni az enteriőr legfontosabb helyszíneit, vagy éppen elterelni a figyelmet a kevésbé mutatós részekről. A vendégek irányítására is remekül alkalmas, hiszen egy szép virágos térdekoráció vezeti a szemet és felhívja magára a figyelmet. Minden alkalom grandiózussá tehető egy látványos virág-installációval, mellyel a rendezvény igazán emlékezetessé válik.

Koktél és büfédekoráció

Virágdíszek, melyek a fontos helyszínek igényes részletei

Egy rendezvényen vagy konferencián a lounge és az állófogadás kis asztalkái nem hagynak helyet nagyobb asztaldíszeiknek, de üresen sem maradhatnak. A kicsi, de bájos koktéldíszek megoldják ezt a problémát. Egy kis üvegváza, benne pár szál virággal és máris méltó díszbe öltöztettük az asztalt. Költséghatékony, de annál fontosabb díszek. A büféasztal szintén dekorációt érdemel, ide elsősorban magas virágdíszt szoktunk helyezni. A virágos büfédekoráció és a kis kreatív koktéldíszek igényessé és teljessé teszik az esemény összképét. Erre a kis figyelmességre minden résztvevő emlékezni fog, hiszen a rendezvény sikeressége a mutatós részletekben rejlik. Virágainkkal az esemény ünnepibbé válik, így az elkápráztatott vendég is jobban érzi magát.

Szeretnél egyedi dekorációt?

Írj nekünk a lenti űrlap segítségével, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!