Szálloda és Étterem Virágdekoráció

Az enteriőrt a virág öltözteti fel

Lobby virágdekoráció – Hiszen a virág meghatározza az első benyomást

Ha egy vendég belép egy szállodába, az egyik első dolog, amit megpillant, a lobby virágdísze lesz. Egy impozáns, friss dekoráció a szálloda központi dísze, mely minden esetben illeszkedik az enteriőr stílusához.

Egy kreatív virágdekorációt a vendégek előszeretettel fényképeznek le, majd hazatérve a fotókat másoknak mutatva keltik a hotel jóhírét. Többek között ezért is elengedhetetlen a minőségi, modern virágdekoráció minden szállodában, hiszen a szép virág szemet gyönyörködtet, hangulatot teremt és nagyban hozzájárul a megnyerő összképhez. A recepcióra is virágdekoráció illik, melyet minden alkalommal friss virágból komponálunk meg.

Helyszínre szállítás

Szakértői segítség

Kiemelt figyelem

Éttermi asztaldekoráció – Díszek az asztalra a legszebb virágokból

Egy éttermi asztalon kötelező a virág, hiszen anélkül kopár hatást kelt. Akár asztalonként egyetlen szál virág is képes megteremteni a kívánt, meghitt hangulatot. Akár kis zöldnövényt, akár pici csokrot, akár egy virágszálat helyezünk a terítőre, elérjük a kívánt élményt.

Ezek a díszek sosem nagyok, hogy elférjen mellettük minden teríték, csak bájos kiegészítői az összhatásnak. A virág vázája illeszkedik az étterem hangulatához és kérésre akár variálható is.

A büfé virágdekorációjáról sem feledkezzünk meg, ezek általában elegáns, magas díszek.

 

Szezonális dekoráció – Virágdíszek, melyek az évszakokkal együtt változnak

A legdekoratívabb és legigényesebb dekoráció kétségtelenül a vágott virág, hiszen a friss virágszálak szépségével semmi nem tud versenyezni. Ezeket a díszeket minimum hetente cseréljük, mert a vágott virág élettartama véges.

Azonban nem minden szálloda vagy étterem engedheti meg magának az élő virágot. Ilyenkor fordulhatunk a virágzó, cserepes növényekhez, melyekből impozáns kompozíciókat készítünk, melyek egy egész hónapon át szépek maradnak. Ekkor is sok lehetőségünk van, hiszen a beültetett virágok között is nagy a választék.

Ha évszakot követő dekorációra van lehetőség, akkor a szezonális, tartós dekoráció lesz az, ami hangulatba hozza az enteriőrt. Minőségi selyemvirágokkal és kellékekkel mesebeli hatást érhetünk el és a kiemelt ünnepek is mindig megjelennek a díszekben.

Kapcsolatfelvétel

Írj nekünk a lenti űrlap segítségével, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!