Teljeskörű szolgáltatás

Virágdekorációk

Szálloda és étterem

A leghétköznapibb helyszín is fenségessé formálható, hogy ha gyönyörű és a hely szellemiségéhez illő virágokkal dekoráljuk. A tartalmas, szemkápráztató környezet maradandó élményekkel gazdagít bennünket és bensőséges hangulatot teremt.

Iroda és üzlet

A növénydekorációk az igényes, elit munkakörnyezet magával ragadó élő kellékei, valamint a jó munkahelyi légkör alappillérei; a BREE a zöld környezet szószólójaként, állandó-, heti-, illetve havi cserés virágdekorok megalkotását is boldogan vállalja.

Rendezvény és konferencia

A minőség, a színvonal megítélése gyakorta a részletekben, a kiegészítőkben rejlik; a gálavacsorától a koktélpartin át, egészen a kifinomult éttermi asztaldíszig terjed virágdekorációs szolgáltatásaink skálája, a kompozíciók harmóniát teremtő varázsa pedig megkérdőjelezhetetlen.

Esküvő

A BREE a romantika elhivatott képviselőjeként nem kevesebbre vállalkozik, mint az álmok meseszerű valóra váltására; káprázatos, páratlanul kreatív, a legújabb trendeket képviselő dekorációk megtervezését és megvalósítását vállaljuk, garantált a „WOW Feeling”.

Kapcsolatfelvétel

Esetleg van kérdésed?