Virágküldés egyszerűen

Előfizetéses szolgáltatás, hogy megkönnyítsük Neked a virágküldést 

Sokszor előfordul, hogy elfelejted a születésnapokat, évfordulót, Valentin napot, Nőnapot, Anyák Napját? Vagy hiába tudod a dátumot, egyszerűen nem fér bele az idődbe, hogy megszervezd a meglepetés virágcsokort? Mindig az utolsó pillanatban rohangálsz virágért, te vagy az utolsó a virágboltban?

Akkor a BREE virágküldés szolgáltatását Neked találták ki! Levesszük válladról a virágküldés minden intéznivalóját és Neked nincs más dolgod, mint a köszönetek begyűjtése!

Személyre szabott

Előfizetéses szolgáltatás

Friss virágok

Virágküldés egyszerűen?

Az összes születésnap, névnap, évforduló és jeles nap (Valentin nap, Nőnap, Anyák Napja) be lesz táblázva előre, neked már nem kell észben tartanod. Sőt, még mi fogunk előtte emlékeztetni, hogy épp kinek és milyen virágcsokor fog hamarosan érkezni.

Akár minden kiküldött csokor vagy virágdísz különböző lehet, külön árakkal. Valentin napra hatalmas vörös rózsacsokor, Édesanyádnak Anyák Napjára egy szép virágdoboz, Születésnapra egy virágcsokor az ünnepelt kedvenc színeiben és virágaiból. Cserepes virág, ha valaki épp azt szereti. Abszolút személyre szabott a teljes szolgáltatás.

És a gyakorlatban hogy néz ez ki?

Megbeszélünk és elintézünk mindent előre, amire a szolgáltatáshoz szükségünk van.

Ezek után mi tudunk mindent és ez alapján tervezzük a virágküldést.

A virágcsokor mindig friss virágokból készül, és az adott napon virágfutár kézbesíti a meglepetést, amiről Téged is időben értesítünk, hogy ne lepődj meg mikor megköszönik. Persze az is megoldható, hogy Neked küldjük ki és te adod át az ünnepeltnek.

Nézzük mik is a virágküldés szolgáltatás megrendelésének lépései az első perctől a virágküldésig.

Kapcsolatba lépsz Velünk

Az oldal alján található űrlapot töltsd ki és egy gombnyomással küld el Nekünk. Majd mi felvesszük Veled a kapcsolatot, és megbeszéljük mi a következő lépés, mikor van időd átbeszélni a szolgáltatást.

Megbeszélünk minden részletet

Telefonon, személyesen, e-mailben, ahogy Neked a legkényelmesebb, kb 15 perc alatt megbeszélünk mindent. Kinek, mikor, hova, milyen virágot és milyen értékben szállítsunk. Ezt csak egyszer kell megtenned, utána a folyamat automatizált lesz.

Megrendeled a szolgáltatást

Megtervezzük, hogy egész évben kinek, mikor és milyen értékben szállítsuk ki a virágot. Beállítjuk a fizetési gyakoriságot (havi, negyedéves, éves). Mindezt összefoglaljuk Neked egy szerződésben, ami alapján megrendeled a szolgáltatást.

Érkeznek a virágcsokrok az ünnepelteknek

Innentől Neked semmi dolgod, mi intézünk mindent. Minden virágküldés előtt Veled is egyeztetünk, hogy tudd épp kinek milyen alkalomra megy a következő meglepetés. A friss virágokból készült virágcsokrot pedig a virágfutárunk viszi a címzettnek.

Szeretnél több információt megtudni a szolgáltatásról?

Írj Nekünk a lenti űrlap segítségével és Mi keresni fogunk telefonon.
Kérlek, írd meg azt is, hogy mikor hívhatunk.

Köszönjük szépen.

(Az űrlap kitöltése és elküldése semmilyen kötelezettséget nem von maga után.)