Itt olvashatod el, miket mondtak Rólunk az Ügyfeleink

Ágnes

Öt évvel ezelőtt is te csináltad édesanyám születésnapjára a 65 szálas vörös rózsa csokrot. Nagyon imádta de nagy sajnálatára nem tudta megtartani. Most volt a 70-dik születésnapja és úgy gondoltam hogy ha ennyire szerette volna akkor most kap egy olyat amit most meg is tud tartani. 70 szál örök rózsa. Édesanyám a könnyeivel küzdve köszönte meg. Én neked köszönöm Bree Virág ezt a gyönyörűséget! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Precíz pontos és a munkája kifogásolhatatlan. A legjobb szakember ebben a szakmában! Köszönöm Bree!

Júlia és Gábor

Esküvői dekoráció

“Még egyszer nagyon szépen köszönjük a munkádat! Örülünk, hogy Te készítetted el az esküvői dekorációnkat, mert úgy érezzük rögtön ráéreztél, hogy mit szeretnénk és a kreatív ötleteiddel nagyban hozzájárultál ahhoz, hogy ez a nap valóban tökéletes legyen. Minden jót kívánunk. Üdvözlettel, Júlia és Gábor”

Danubius Health Spa Resort

Danubius Health Spa Resort Sárvár csapata

Köszönjük, hogy az adventi és a karácsonyi dekorációiddal elhoztad nekünk Meseországot. A szállodába lépve úgy érezhette magát minden vendég és munkatárs, mintha nem is egy szállodába, hanem a Diótörő mesés birodalmába csöppent volna. Egyszerűen varázslatos volt!!! Alig várjuk a következő, immár tavaszi munkádat!

B. Anita

Zapi Showroom megnyitó

A teret Bree kompozíciói ékesítették, csodálatos, gyermek-biztos (nem kiborítható) pasztellszínű virágaival. A Bree virág megálmodója Brigi, kertészmérnökként jól tudja, hogy mely alkalomra milyen virág és kompozíció lenne a legideálisabb. Ennek ékes példáját láthattuk a megnyitón is. A kislányom csodálattal nézte a szebbnél-szebb virágokat.

Novák Dóra

Adventi koszorú

“Én elmondhatom, hogy az enyémet (vagy a miénket) nagyon is, gyönyörűen kidolgozott, aprólékos koszorút kaptunk. Különösen tetszik, hogy tett rá apró kis rénszarvasokat és Mikulást is, ezek még inkább feldobják az apró kis gömbökkel díszített koszorút, emellett felidézik az ünnepi készülődés egy-egy pillanatát is. Kaptunk a díszhez négy gyertyát is, melyek cserélhetők, így ezzel sem kell külön foglalkoznom, és évről-évre asztalunk dísze lehet. Az alja fehér plüss anyagból készült, tapintása a puha hó textúráját idézi fel bennem. ”

Anett és Zoli

Esküvő

Kedves Brigi! Az esküvő szervezése során teljesen véletlenül a Facebook-on akadtunk Rád. Sajnos a korábbi dekorosunk még sem tudta vállalni az esküvői helyszín díszítését, és nagyon szerencsésnek éreztük magunkat, hogy Te nem csak hogy elvállaltad, de nagyon kedvesen, rugalmasan kezelted, a dekoráció kialakítását. Sok sok ötletet adtál a virágok kiválasztására, elrendezésére. Az ajánlat kialakításánál nagyon tetszett milyen precízen, mindenre kiterjedő részletes ajánlatot küldtél, így könnyebben tudtunk tervezni mi is. Az élő virágdekoráció gyönyörű volt, nagyon szerettük, és félelmeim ellenére nagyon jól bírták a “kiképzést”. Ezúton is köszönjük, hogy az esküvőnket ilyen széppé varázsoltad az élővirágos dekorációval. Kívánjuk, hogy még nagyon sok jegyespár nagy napját tedd szebbé, meghittebbé dekorációiddal.

Gábor & Viki

Esküvő

Kedves Brigi! Szeretnénk megköszönni neked, hogy az esküvőnkre alkotott álomszép dekorációt és a sok-sok segítséget, valamint türelmet! Minden elképzelésünk megvalósult, még az alpinista vonalat is igen ötletesen sikerült belecsempészni a díszítésbe! Hálásan köszönjük és csak ajánlani tudjuk az odaadó munkád! Köszönettel: Gábor&Viki

Derzsi Katalin - Kölcsey Művelődési Központ

Virágdekorációk

Brigit már nagyon régóta ismerem, munkájáról pedig ódákat lehetne zengeni, mindig csodaszép, különleges csokrok, asztaldíszek, kompozíciók, dekorációk kerülnek ki kezei alól. Ezért is gondoltuk úgy, hogy karácsonyváró rendezvényünkre meghívjuk, hogy virágkötészeti foglalkozást tartson gyerekeknek. Miközben készültek a szebbnél szebb asztaldíszek, Brigi a gyerekekkel is tökéletesen szót értett. Köszönjük Briginek, hogy segítette a karácsonyi készülődést, s ilyen sok gyereknek örömet szerzett! Szívből ajánlom a rendezvényszervezők figyelmébe, illetve mindenkinek, aki szereti a különlegességet!

Laura

Virágdekoráció

Annyira szép lett minden! A fények nagyon jól látszódtak világosban is. Gyönyörű munka! Köszönjük!

K. Judit

Rendezvény A38

Az A38 Hajó rendezvényszervezőjeként maximálisan elégedett voltam Brigi munkájával, fantasztikus tereket tud varázsolni ötletes dekor elemeivel és gyönyörű virágaival.

B. Imre

Virág csokor

Gyönyörű virág költemények, nem ajánlom azoknak akik az unalmas viragcsokrokat kedvelik

N. Máté

Lakás dekoráció

Nagyon szépen mutatnak a lakásban az kis növények! Brigi a lakás hangulatához választotta ki őket. És ajánlásának megfelelően tartom őket és szeretnek ott lenni! Köszi!

F. Gabriella

Virág csokor

Gyönyörű kék-fehér rózsacsokrot készített számomra.

H.Hajni

Virág csokor

Több alkalommal kaptam Brigitől csodálatos csokrokat, egyik szebb és különlegesebb volt mint a másik, csak ajánlani tudom a különleges, szép csokrokat!

Krisztina

Adventi dísz

„Idén is nagy sikere volt az adventi díszünknek, köszönjük szépen. Tökéletesen tükrözte a meghitt, hagyományos karácsonyi hangulatot, amit szerettünk volna.”

Zsuzsa

Adventi dísz

A szépségszalon recepcióján az adventi díszítést mindenki megcsodálta, köszönjük!

Bea

Karácsonyi dekoráció

A csokorrendelések után, idén úgy döntöttem a lakásunk karácsonyi dekorációjával is Brigit bízom meg, nem csalódtam, minden kritériumnak megfelelt, amit kértem, és szerencsére csak pont annyira lett habos-babos, hogy a páromnak is tetszett.

Emese

Asztaldíszítés

Ebben az évben én voltam soros a családi vacsora megrendezésében, az asztaldíszek, amiket rendeltem a kis mécsesekkel tökéletessé tették a hangulatot.

Elza

Adventi dísz

Tavalyi adventi után, nem volt kérdés, hogy idén is Tőle rendelek, most sem csalódtam, most is pont annyira volt modern a dísz, amennyire még egy ilyen hagyományos ünnepkor lehetséges.

Zoltán

Adventi dekoráció

Az öltönybolt stílusát tökéletesen tükrözte az adventi dekoráció!

Réka

Esküvői díszítés

Kicsit féltem az elején, nagyon maximalista vagyok, nekem megfelelni talán a legnehezebb a világon, sokat aggódtam, de a végeredmény amit kaptam, minden várakozásomat felülmúlta. Pont olyan volt, ahogy megálmodtam, köszönöm, hogy tökéletessé tetted az esküvőmet!

Évi

Esküvői dekoráció

Köszönjük szépen, a helyszínből többet hoztál ki, mint amit valaha képzeltünk, a csokrom pont olyan volt, mint amit kértem, minden úgy valósult meg ahogy kértem. Külön köszönet az úszómécsesekért a tavon, az volt a személyes kedvenc.

Veronika

Esküvői csokor

Sosem szerettem a szegfűt, azt kértem Brigitől küldjön ötleteket, már a képről beleszerettem a csokromba, de amikor személyesen a kezembe foghattam, rájöttem, hogy új kedvenc virágom van: a szegfű!

Krisztina

Esküvői csokor

Egy apró margaréta csokrot szerettem volna, és pont ezt is kaptam, köszönöm szépen, nagyon tetszik!

Melinda

Dekorációk és Csokrok

Nagyon szépen köszönjük a dekorációkat és a csokrokat, mindenki nagyon dicsérte mindkettőt. A dekorációkat többen haza is vitték, még egyszer nagyon köszönöm, csodás volt minden!

Beatrix

Esküvői csokor

Aki sokáig szeretne gyönyörködni az esküvői csokrában, mindenképp a Briginél készíttesse el! Nagyon szépen és precízen dolgozik csak ajánlani tudom mindenkinek!

Marika

Virág dekoráció

Szeretném még egyszer megköszönni a dekorációs munkáját. Mind a csokor, mind az asztali díszek nagyon ízlésesek, szépek voltak, úgy volt jó, ahogy elkészítette. Gondolok itt a szürke kövek helyetti levél díszre. A virágok is nagyon szépek és tartósak voltak. Nyugodt szívvel fogom ajánlani ismerőseimnek. További jó és alkotó munkát, szép napot kívánok!

Ági

Születésnapi virágcsokor

Ezúton is szeretném megköszönni azt a gyönyörű csokrot, amit Te készítettél nekem a 30. szülinapomra, még sosem kaptam ilyen szépet, pedig már sok virágot kaptam az évek során. Köszönöm szépen!

Hajni

Virágcsokor

Briginek a munkáit első pillanattól kezdve nyomon követtem, nagyon kreatív, tele jobbnál jobb ötletekkel, nagyon jó ízléssel. Teljesen mindegy hogy esküvőre, karácsonyra, névnapra, születésnapra, vagy csak úgy készíti a csokrokat, kompozíciókat minden nagyon gyönyörű. Nekem 2 csokrot készített eddig, különleges volt mindkettő. Mindenkinek csak ajánlani tudom, és én biztos hogy minden ünnepi alkalomra Tőle fogom rendelni a csokrokat!

Timi

Anyák napi virágcsokor

Gyönyörű lett a csokor, anyukám el volt ájulva, köszönöm szépen még egyszer!

Ági

Anyák napi virágcsokor

Nagyon köszönöm ezt a gyönyörű csokrot, annyira szép, hogy Anyukám meg is könnyezte!

Kriszti

Anyák napi virágcsokor

Hetekig tartott a különleges fehér orchidea, anyukám a mai napig emlegeti.

Évi

Anyák napi virág

“Kurkuma, ha jól emlékszem a nevére, az új kedvence édesanyámnak. Köszönöm!

Tomi

Anyák napi virágcsokor

A csokor sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy a pávatollak egy vázában mai napig anyukám irodáját díszítik.

Tamás

Virág csokor

Hogy miért pont Brigi? A dolog rémesen egyszerű! A különbség egy normál csokor és a Bree-csokor között: Brigi! Pontosan az a fűszer, ami miatt a csokor életre kel, az a fantázia, melyet máshol nem találsz. A legszürkébb, leghalványabb virágocskákkal is csodát művel. Mindig van valami pezsdítő, valami üde abban, amit csinál, s éppen ez az, ami miatt minden létező alkalommal csak Brigi-designt választok. Nekem bejött!

Zsuzsi

Valentin napi virágdekoráció

Wooow….a Valentin napi dekoráció szuper, tökéletesen passzol a szolárium hangulatához!