Kosár

Kosár

virágküldés

bree virág

Virágüzletünkben és a webshopban is folyamatosan frissítjük és bővítjük aktuális árukészletünket, és itt tudod megnézni mit tudsz nálunk a webshopban megvásárolni vagy valakinek küldeni virágot, de nagyon sok további szépség van a virágüzletünkben is, gyere be Hozzánk és válogass személyesen.

A szépséges virágdobozok és a bájos csokrok mindig a legnagyobb odafigyeléssel és a legfrissebb, aktuális árukészletünkben található virágokból készülnek. Itt minden alkalomra találsz megfelelő virágcsodát, sőt ajándékcsomagjaink is szuper ajándékokat rejtenek.

Jelenleg az itt látható termékek személyesen a virágüzletünkben vagy online is megvásárolhatóak és természetesen virágfutárjaink elviszik Neked vagy akit meglepnél vele, ha személyesen vennéd át arra is van lehetőség a virágüzletünkben nyitvatartási időben, de ha máskor szeretnéd átvenni, akkor előzetes megrendelés után a Helllo Delicato üzletében (1118. Rétköz utca 47/c) is megteheted, ahol cserepes virágok és virágdekorációk, ajándékcsomagok mindig elérhetőek, élővirágos termékeinkre vonatkozik, hogy megrendelés után tudod átvenni .

Rendelésed leadhatod itt is, vagy akár hívhatsz Minket vagy írhatsz nekünk social media felületeinken, és mindent megbeszélünk, hogy virágrendelésed az általad elképzelt időpontban elérhető legyen a Tőlünk megszokott minőségben.