Kosár

Kosár

virágküldés

bree virág

2024.03.08. péntek Nőnap Mivel készülünk 2024-ben Nőnapra?

Idén is nagyon sok szépséggel készülünk Nőnapra, bájos kis tavaszi vágott virágok és cserepes virágaink is lesznek bőven, és egy cuki “Boldog Nőnapot!” felirattal csomagoljuk a virágokat. Ide kattintva tudod megnézni Nőnapi virágainkat 2024-ben.

Virágüzletünkben és online virágküldő szolgáltatásunkban is folyamatosan frissítjük és bővítjük aktuális virágcsokraink és virágdekorációinkitt tudod megnézni mit tudsz online megrendelni és virágküldő szolgáltatásunkkal elküldeni valakinek . Nagyon sok további szépség van a virágüzletünkben is, gyere be Hozzánk és válogass személyesen.

A szépséges virágdobozok és a bájos csokrok mindig a legnagyobb odafigyeléssel és a legfrissebb, aktuális árukészletünkben található virágokból készülnek. 

Az itt látható termékek személyesen a virágüzletünkben vagy online is megvásárolhatóak és természetesen virágfutárjaink elviszik Neked vagy akit meglepnél vele, ha személyesen vennéd át arra is van lehetőség a virágüzletünkben nyitvatartási időben.

Rendelésed leadhatod itt is, vagy akár hívhatsz Minket vagy írhatsz nekünk social media felületeinken, és mindent megbeszélünk, hogy virágrendelésed az általad elképzelt időpontban elérhető legyen a Tőlünk megszokott minőségben.