Kosár

Kosár

bree virág

megtervezzük és megvalósítjuk álmaid virágdekorációját

tulajdonos

Kiss Brigi

Kiss Brigi vagyok, a BREE Virág tulajdonosa. Több mint 15 éve szentelem életem a virágoknak, számomra a virágkötészet önkifejezés. Miután lediplomáztam kertészmérnökként, több virágdekorációval foglalkozó cégnél megfordultam, majd megalapítottam saját cégem, ahol a legmagasabb színvonalon valósíthatom meg megrendelőim álmait. 

a bree virág

A BREE immár nemcsak a saját, de egész csapatom szenvedélyét, szaktudását és tapasztalatát viszi minden esküvő, rendezvény és rendelt csokor megkomponálásába. Minden virágdekorációval kapcsolatos elképzelést megvalósítunk, modern ötleteinkkel segítünk a tervezésben, majd virágainkkal életre keltjük az álmot. Munkáinkba a minőségi virágokon kívül a szívünket is belekötjük, így számtalan sikeres rendezvény, elégedett szálloda, feldíszített iroda és boldog menyasszony áll mögöttünk.Nálunk mindig a megbízó az első, virágdekorációink a legkülönlegesebb igényeket is kielégítik. Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink magas színvonala és a BREE virág iránti szenvedélye téged is meggyőz majd.

VIRÁG, AMI MOSOLYT CSAL ARCODRA

A virág minden környezetet átformál, legyen az rendezvény dekoráció, egy esküvő virágdíszei, az otthon zöldnövényei, vagy egy felvirágozott iroda. A BREE kreativitása garancia arra, hogy minden virágdekoráció az alkalomhoz és az enteriőrhöz illeszkedik, ezáltal emelve fényét. Modern, friss ötleteink és minőségi vágott virágaink segítségével minden extra igényt kielégítünk. Kiváló virágküldő szolgálatunk és meseszép csokraink szintén a legmagasabb színvonalat képviselik, erre garancia virágkötőink szaktudása, tapasztalata és virág iránti szenvedélye.

A BREE alkalmi csokrait és virágdíszeit azok változatos stílusa, a virágok frissessége és a modern virágkötészet iránti szenvedélyünk teszi összetéveszthetetlenül egyedivé. Bármilyen alkalomról van szó, szívesen valósítjuk meg minden virággal és dekorációval kapcsolatos elképzelésed, legyen az egy csokor, vagy egy grandiózus esemény felvirágozása.

Még egyszer nagyon szépen köszönjük a munkádat! Örülünk, hogy Te készítetted el az esküvői dekorációnkat, mert úgy érezzük rögtön ráéreztél, hogy mit szeretnénk és a kreatív ötleteiddel nagyban hozzájárultál ahhoz, hogy ez a nap valóban tökéletes legyen. Minden jót kívánunk.

Júlia és Gábor

Köszönjük, hogy az adventi és a karácsonyi dekorációiddal elhoztad nekünk Meseországot. A szállodába lépve úgy érezhette magát minden vendég és munkatárs, mintha nem is egy szállodába, hanem a Diótörő mesés birodalmába csöppent volna. Egyszerűen varázslatos volt!!! Alig várjuk a következő, immár tavaszi munkádat!

Danubius Health Spa Resort

Az ajánlat kialakításánál nagyon tetszett milyen precízen, mindenre kiterjedő részletes ajánlatot küldtél, így könnyebben tudtunk tervezni mi is. Az élő virágdekoráció gyönyörű volt, nagyon szerettük, és félelmeim ellenére nagyon jól bírták a “kiképzést”. Ezúton is köszönjük, hogy az esküvőnket ilyen széppé varázsoltad az élővirágos dekorációval. Kívánjuk, hogy még nagyon sok jegyespár nagy napját tedd szebbé, meghittebbé dekorációiddal.

Anett és Zoli

Kedves Brigi! Szeretnénk megköszönni neked, hogy az esküvőnkre alkotott álomszép dekorációt és a sok-sok segítséget, valamint türelmet! Minden elképzelésünk megvalósult, még az alpinista vonalat is igen ötletesen sikerült belecsempészni a díszítésbe! Hálásan köszönjük és csak ajánlani tudjuk az odaadó munkád!

Viki és Gábor

Karácsonyváró rendezvényünkre hívtuk meg Brigit, hogy virágkötészeti foglalkozást tartson gyerekeknek. Miközben készültek a szebbnél szebb asztaldíszek, Brigi a gyerekekkel is tökéletesen szót értett. Köszönjük Briginek, hogy segítette a karácsonyi készülődést, s ilyen sok gyereknek örömet szerzett! Szívből ajánlom a rendezvényszervezők figyelmébe, illetve mindenkinek, aki szereti a különlegességet!

Kölcsey Művelődési Központ

Az A38 Hajó rendezvényszervezőjeként maximálisan elégedett voltam Brigi munkájával, fantasztikus tereket tud varázsolni ötletes dekor elemeivel és gyönyörű virágaival.

A38 Kulcsár Judit

Kicsit féltem az elején, nagyon maximalista vagyok, nekem megfelelni talán a legnehezebb a világon, sokat aggódtam, de a végeredmény amit kaptam, minden várakozásomat felülmúlta. Pont olyan volt, ahogy megálmodtam, köszönöm, hogy tökéletessé tetted az esküvőmet!

Réka

Köszönjük szépen, a helyszínből többet hoztál ki, mint amit valaha képzeltünk, a csokrom pont olyan volt, mint amit kértem, minden úgy valósult meg ahogy kértem. Külön köszönet az úszómécsesekért a tavon, az volt a személyes kedvenc.

Évi

Ezúton is szeretném megköszönni azt a gyönyörű csokrot, amit Te készítettél nekem a 30. szülinapomra, még sosem kaptam ilyen szépet, pedig már sok virágot kaptam az évek során. Köszönöm szépen!

Ági