Kosár

Kosár

Dekorációs kellékek bérlése

bree virág

Az itt található kellékeket mi is használjuk rendezvényeink, esküvőink dekorálása során, és gondoltuk, ha Te csak a kelléket szeretnéd és Te dekorálnál, akkor itt a lehetőség.

Ennyire egyszerű: Béreld ki Tőlünk a kelléket és dekoráld ahogy Te szeretnéd

kellékbérlés

Gondolotuk, ha kellékeket szeretnél bérelni, mert az esküvőd, családi bulid, rendezvényed dekorációjához csak az hiányzik, ahhoz hogy minden tökéletes legyen, akkor itt a lehetőség. Tőlünk kibérelheted a kellékeket hozzá, mi biztosítunk hozzá minden kelléket és Te alkothatsz amit csak szeretnél.

Az évek során nagyon sok szuper kellékünk lett, így bízunk benne, hogy megtalálod a letölthető katalógusunkban amit keresel, folyamatosan bővitjük, így ha valamit nem találsz benne, írj Nekünk és megnézzük van-e.

Vannak boldogságkapujaink, állványok, táblák, fények, textilek, selyemvirágok, üvegvázák, mécsestartók és nagyon sok apró kiegészitő. És már Instax mini 9 is bérelhető, ha mindezt szeretnéd megörökíteni is.

hasznos információk

Tudom, most nagyon sok kérdésed van a kellékbérléssel kapcsolatban. A legfontosabbakat itt is összefoglaljuk, de a letölthető katalógusban is vannak hasznos információk, gyakori kérdésekre válaszok.

A kellékek kizárólag bérelhetőek, megvásárlásra nincs lehetőség. Az ár egy alkalomra vonatkozik, kizárólag a kellékre, dekoráció nélkül. Egy alkalomnak számít a csütrötöktől-hétfőig kölcsönzés.

Kiválasztod a kelléket, amit szeretnél bérelni, felveszed velünk a kapcsolatot, mindent megbeszélünk, és utána a megbeszélt időpontban a Tiéd bérlésre a kellék. A kellék bérleti díja azt tartalmazza, hogy Te jössz el érte személyesen és Te is hozod vissza. Tudunk szállitásban is segíteni, erre egyedi árat adunk.

Természetesen a dekorációban is tudunk segíteni, hiszen nekünk ez a fő profilunk. Ha szeretnéd, hogy mi készítsük el a dekorációt, vedd fel velünk a kapcsolatot.

bérelhető kellékek

A lista folyamatosan bővül, és minden információt megtalálsz a letölthető katalógusunkban. Amiket biztosan megtalálsz benne:

 • hatszög alakú boldogságkapu, aranyra lefújt fém váz
 • kör alakú arany boldogságkapu
 • aranyszinű, négyzet alakú boldogságkapu
 • ombre rózsaszín selyemvirág virágfal (2x2méter)
 • táblatartók
 • welcome tábla, akár táblatartóval együtt is
 • ülésrend tábla
 • egyéb fa táblák feliratokkal (vendégkönyv, szertartás tábla, útbaigazító nyilak)
 • üveggömb vázák és egyéb üveg vázák
 • selyemvirágok, mécsestartók, elemes led fények
 • instax mini 9 bérlés fotópapirral

diy-csináld magad dekor

Teljesen megértjük, hogy van aki szeretné magának elkészíteni a dekorációt az esküvőre, rendezvényre vagy egy családi eseményre, barátnő szülinapjára vagy lánybúcsúra, stb. Hiszen ha van elég kreativitásod, lelkesedésed és időd akkor itt a lehetőség. Tőlünk kibéreled az alappilléreket a dekorációhoz és utána már úgy használod őket a dekoráció elkészítéséhez ahogy csak szeretnéd. Igazán kreatív lehetőség, és biztosan nagyon szuper élmény lesz, hogy Te készíted el a dekorációkat a mi kellékeinkkel.

A lényeg, hogy bárhogy felhasználhatod a kellékeinket, a krativitásodra van bízva minden, hát nem nagyszerű? Mi csak annyit kérünk Tőled, hogy vigyázz a kellékekre, és sérülésmentesen hozd vissza Nekünk. Igazán költséghatékony megoldás, nem kell minden kellékeket, apróságot megvenni és utána eladni, hanem kibérelve Tőlünk csak erre az egy eseményre használva alkothatsz

katalógus

Készítettünk egy katalógust, amiben a legtöbb bérelhető kellékünk benne van.

Folyamatosan bővitjük a bérelhető termékek listáját,ha nem találod itt, kérlek írj Nekünk és megnézzük, hogy tudsz-e Tőlünk azt is bérelni esetleg.

A dekorációs kellékek bérlésével kapcsolatos Általános Szerződési és Felhasználási feltételeket itt tudod elolvasni.

kapcsolatfelvétel

Bármi további kérdésed vagy kérésed van, vagy szeretnél rendelést leadni, keress Minket az elérhetőségeinken vagy Írj Nekünk itt.

Nem találtad meg, amit szeretnél bérelni, akkor írj nekünk, mert sok kellékünk van, csak lehet itt még nincs feltöltve.

Köszönjük szépen.