Kosár

Kosár

esküvői dekoráció

bree virág

A virágok ünneppé varázsolják életed legfontosabb eseményét.

Menyasszonyi csokor

A menyasszonyi ruhád után a következő fontos kiegészítőd a menyasszonyi csokor. Kezedben tartod a bevonuláskor, vagy a házasságkötés pillanátában. Minden esküvői fotón szerepelni fog.

A esküvői csokor készítése során esetben figyelembe vesszük, a menyasszonyi ruhád stílusát, hiszen egy tökéletes kompozíció megalkotása a célunk. Egy menyasszonyi csokor a legnagyobb odafigyeléssel készül, igazi aprólékos mestermű.

Minden esetben közösen alkotjuk meg a számodra legmegfelelőbb csokrot. Segítünk, hogy ne vessz el a virágok sokaságában, a különböző csokorformák és stílusok között. Ha kiválasztottuk a tökéletes alkotó elemeket elkészítjük a mesterművet, hogy a Nagy Napod még tökéletesebb lehessen.

Esküvői dekoráció

Egy esküvő nem teljes virágdekoráció nélkül. Egy ültetéses vacsoránál elengedhetetlenek a szép asztaldekorációk, hiszen a szeretteinket várják elbűvölően az asztalon. Már a terembe való belépéskor emelik az esemény hangulatát és a vendégek is értékelik.

Egy kis inspirációra van szükséged? Korábbi munkáink szépséges díszei között biztosan találsz olyat, ami tetszik, de a Te esküvődre teljesen egyedi dekorációt fogunk megálmodni, amit több személyes konzultáció előz meg.

A virágdekoráció stílusa és koncepciója az egész esküvőn végigvonul és egyetlen funkciója, hogy életed legboldogabb napját még szebbé tegye.

Egyéb esküvői dekoráció

Álmaink esküvőjének szerves részei a virágok. Egy ilyen fontos esemény virágdekorációja gondos tervezést és tökéletes kivitelezést igényel, de Mi levesszük a válladról ezt a gondot.

Megbeszéljük, hova, mennyi és milyen virágot szeretnél, és a többit Ránk bízhatod. Neked csak annyi dolgod lesz, hogy az esküvő napján gyönyörködj a meseszép virágdíszekben.

Akár egy egész palotát szeretnél bevirágozni, akár csak a legalapvetőbb dekorációra van szükséged, Mi minden költségvetésű esküvőre ugyanolyan odaadással dolgozunk, hiszen szenvedélyünk a virágkötészet!

katalógusunk

Itt tudod letölteni a katalógusunkat, amiben sok hasznos információt és általános árakat találsz esküvői dekorációval kapcsolatban.

Persze minden amit itt olvasol, egy általános ajánlat, kiindulásnak tökéletes, de utána minden esetben Rátok szabjuk és egyedileg adunk árajánlatot.

esküvői csomag ajánlataink

Itt tudod megnézni a csomagajánlatainkat, hogy ha szeretnéd ezek közül is tudsz választani,  mindegyik bővíthető és variálható is attól függően mire van szükségetek a Nagy napon.

Persze minden amit itt olvasol, egy általános csomagajánlat, kiindulásnak tökéletes, de utána minden esetben Rátok szabjuk és egyedileg adunk árajánlatot, ha nem pont ezt szertenéd amit itt látsz. Ha pedig pont erre van szükséged, akkor ezekkel az árakkal bátran kalkulálhatsz.

"csak összeházasodunk, semmi extra"

42
600 Ft
 • ˙- 1 db menyasszonyi csokor, közepes méretű, szezonális virágokból 19.900 Ft/db
 • - 1 db kitűző a vőlegénynek 2.900 Ft/db
 • - 2 db szülőköszöntő virágcsokor/virágdoboz 9.900 Ft/db

"A szertartás után egy ebédet/vacsit tartunk csak"

67
500 Ft
 • ˙- 1 db menyasszonyi csokor, közepes méretű, szezonális virágokból 19.900 Ft/db
 • - 1 db kitűző a vőlegénynek 2.900 Ft/db
 • - 2 db szülőköszöntő virágcsokor/virágdoboz 9.900 Ft/db
 • - 1 db főasztaldísz a szertartásra és utána az ebédre/vacsira 24.900 Ft/db
kedvenc

"kis esküvőnk lesz, elhozunk mindent és mi kitesszük a helyszínen"

107
000 Ft
 • ˙- 1 db menyasszonyi csokor, közepes méretű, szezonális virágokból 19.900 Ft/db
 • - 1 db kitűző a vőlegénynek 2.900 Ft/db
 • - 2 db szülőköszöntő virágcsokor/virágdoboz 9.900 Ft/db
 • - 1 db főasztaldísz a szertartásra és utána az ebédre/vacsira 24.900 Ft/db
 • - 5db asztaldísz a vendég asztalokra, virágcsokor egy üveggömbben 7.900 Ft/db

Esküvőszervezés és virágdekoráció együtt

Mészáros Eszti mint esküvőszervező és Én mint virágdekoratőr, csináltunk egy közös szolgáltatást, aminek során az esküvőd, rendezvényed teljes szervezését és dekorálását szinte egykézbe adod.

Elmondom én miért imádom ezt a közös projektet, mert így hogy ennyire egyre jár az agyunk, egyszerűen olyan mintha kb egy embert bíznál meg, leegyszerűsödik minden, miközben dupla annyi energiát kapsz Tőlünk, hihetetlen lelkesedést és kreativitást, ami szuper szakmai háttérrel is párosul. Közben pedig van egy csomó dolog, amit teljesen máshogy látunk, de hihetetlenül inspiráljuk egymást, így még egyedibb elképzelések születnek a végén.

Persze ez csak egy lehetőség, természetesen ha Neked már van esküvőszerveződ vagy virágdekoratőrőd, akkor is írj, hiszen külön külön is nagyon szívesen megvalósítjuk az esküvőd, rendezvényed, ez a közös projekt csak egy szuper bónusz.

Esztiről itt tudsz még több nagyon szuper dolgot olvasni.

www.meszaroseszter.hu   

Vigyázz, kész(?) esküvő

Podcast és Facebook csoport
 
Szakmai támogatást és inspirációt nyújtunk számotokra az álomesküvőtök megszervezéséhez. Szeretettel látunk mindenkit, aki érdeklődik az esküvős témák iránt. Ha esküvő előtt állsz, mindenképp csatlakozz, mert rengeteg hasznos és valószínűleg új infót tudunk adni az esküvőszervezéshez.
 
Mi imádjuk a munkánkat és ezt a szenvedélyt szeretnénk átadni Nektek is. Szakmai választ adunk a bennetek felmerülő kérdésekre és valószínű olyanokra is, ami még fel sem merült.
 
A Vigyázz, Kész (?), Esküvő Podcasthez is kapcsolódik a csoportunk, a podcastban Mészáros Esztivel szintén esküvős témákról beszélgetünk egymás közt és vendégeinkkel.
 

kapcsolatfelvétel

Szeretnéd, hogy biztos kezekben legyen az esküvői virágdekorációd?

Írj nekünk a lenti űrlap segítségével, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!