Esküvői dekoráció

A virágok ünneppé varázsolják életed legfontosabb eseményét

Menyasszonyi csokor – Ami megkoronázza a menyasszony egész megjelenését

A menyasszonyi ruhád után a következő fontos kiegészítőd a menyasszonyi csokor. Kezedben tartod a bevonuláskor, vagy a házasságkötés pillanátában. Minden esküvői fotón szerepelni fog.

A esküvői csokor készítése során esetben figyelembe vesszük, a menyasszonyi ruhád stílusát, hiszen egy tökéletes kompozíció megalkotása a célunk. Egy menyasszonyi csokor a legnagyobb odafigyeléssel készül, igazi aprólékos mestermű.

Minden esetben közösen alkotjuk meg a számodra legmegfelelőbb csokrot. Segítünk, hogy ne vessz el a virágok sokaságában, a különböző csokorformák és stílusok között. Ha kiválasztottuk a tökéletes alkotó elemeket elkészítjük a mesterművet, hogy a Nagy Napod még tökéletesebb lehessen.

Kiemelt figyelem

Szakértői segítség

Helyszínreszállítás

Esküvői dekoráció – Asztaldíszek a legszebb virágokból

Egy esküvő nem teljes virágdekoráció nélkül. Egy ültetéses vacsoránál elengedhetetlenek a szép asztaldekorációk, hiszen a szeretteinket várják elbűvölően az asztalon. Már a terembe való belépéskor emelik az esemény hangulatát és a vendégek is értékelik.

Egy kis inspirációra van szükséged? Korábbi munkáink szépséges díszei között biztosan találsz olyat, ami tetszik, de a Te esküvődre teljesen egyedi dekorációt fogunk megálmodni, amit több személyes konzultáció előz meg.

A virágdekoráció stílusa és koncepciója az egész esküvőn végigvonul és egyetlen funkciója, hogy életed legboldogabb napját még szebbé tegye.

 

Egyéb esküvői dekoráció – A helyszínt a virágdíszek öltöztetik ünnepi hangulatba

Álmaink esküvőjének szerves részei a virágok. Egy ilyen fontos esemény virágdekorációja gondos tervezést és tökéletes kivitelezést igényel, de Mi levesszük a válladról ezt a gondot.

Megbeszéljük, hova, mennyi és milyen virágot szeretnél, és a többit Ránk bízhatod. Neked csak annyi dolgod lesz, hogy az esküvő napján gyönyörködj a meseszép virágdíszekben.

Akár egy egész palotát szeretnél bevirágozni, akár csak a legalapvetőbb dekorációra van szükséged, Mi minden költségvetésű esküvőre ugyanolyan odaadással dolgozunk, hiszen szenvedélyünk a virágkötészet!

 

Itt tudod letölteni a katalógusunkat, amiben sok hasznos információt és általános árakat találsz esküvői dekorációval kapcsolatban. Persze minden amit itt olvasol, egy általános ajánlat, kiindulásnak tökéletes, de utána minden esetben Rátok szabjuk és egyedileg adunk árajánlatot.

Itt pedig találsz pár átlagos esküvői virágdekoráció csomagajánlatot, ezeket abban az esetben javasoljuk, ha nincs szükségetek helyszíni installációra, Ti viszitek el Tőlünk az összes virágdekorációt, és konkrét elképzelésetek van a virágdekorációkról, nem igényel hosszas tervezést.

Csomagok

Egyszerűen elegáns

59.990 .Ft
 • 1 db menyasszonyi csokor
 • 1 db dobócsokor
 • 1 db vőlegény kitűző
 • 2 db szülőköszöntő csokor
 • 2 db kitüző
 • 2 db csuklódisz

Stílusos

119.990 .Ft
 • Egyszerűen elegáns csomag tartalma +
 • 2 db koszorúslány csokor
 • 1 db főasztaldisz
 • 10 db tölcsér szirom

Személyes luxus

219.990 .Ft
 • Stílusos csomag tartalma +
 • 1 db autódísz
 • 10 db asztaldisz

Szeretnéd, hogy biztos kezekben legyen az esküvői virágdekorációd?

Írj nekünk a lenti űrlap segítségével, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!