Kosár

Kosár

Vásárlási feltételek

[cmsmasters_row data_padding_bottom=”70″ data_padding_top=”70″ data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_width=”boxed” data_shortcode_id=”jodpipom53″][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_border_style=”default” data_animation_delay=”0″ data_shortcode_id=”j425zqojpf”][cmsmasters_text shortcode_id=”jfkzamrwc7″ animation_delay=”0″]

Jelen vásárlási feltételek a Bree Virág Bt., mint a www.breevirag.hu/shop weboldal tulajdonos és a weboldal használói közötti jogviszonyra vonatkoznak.

Rendeléssel kapcsolatos információk:

Rendelés leadás a webshopon keresztül történik vagy a shop@breevirag.hu e-mail címen vagy telefonon, és a szerződés mindenkor határozott idejűek minősül, és a teljesítéssel megszűnik.

A webshopban szereplő árak bruttó árak, tartalmazzák a csomagolást és az ajándékkártyát, azonban a kiszállítás díja  minden esetben hozzáadódik. Rendelés leadás a kiszállítási időpont előtt minimum 3 nappal lehetséges. Kiszállítás kizárólag Budapest területén belül történik, az ára bruttó 2.500 Ft. Amennyiben 20.000 Ft felett rendel, úgy a kiszállítás ingyenes.

A megrendelt virágkompozíciót lehetőség szerint a mellékelt képek szerint készítjük el, ha valamelyik összetevője éppen nem beszerezhető, jellegében hasonló virággal pótoljuk. Virágcsokraink mindig a legfrissebb és legszebb szezonális virágokból készülnek. Amennyiben egy konkrét virághoz vagy színhez ragaszkodsz, kérlek ezt jelezd felénk a rendelés leadása előtt.

Minden rendelésről e-mailben visszajelzést küldünk, tehát a rendelés feladását követően egy automatikus e-mailt kapsz a rendelés beérkezéséről és utána felvesszük Veled a kapcsolatot.

A weboldalon banki átutalással  és bankkártyával is lehet fizetni. Ha a banki átutalást választottad az utaláshoz szükséges adatokat, a megrendelést követően e-mailben megkapod. Ha a bankkártyás fizetést, akkor a rendelés folyamán az Otp-SimplePay fizetési rendszeren keresztül tudod kifizetni bankkártyával. A személyes átvétel esetén az üzletünkben készpénzzel és bankártyával is tudsz fizetni.

Amennyiben kérdésed van a leadott rendeléssel kapcsolatban, vagy esetleg valami új információval szeretnéd azt kiegészíteni (pl. másik telefonszám…stb) kérjük, küldd el nekünk e-mailben vagy hívj fel a +36 70 7799 700 telefonszámon.

Ha törölni kívánod megrendelésed egy váratlan ok miatt, lépj velünk kapcsolatba minél hamarabb. Hivatkozz a megrendelés számra, amit e-mailben kaptál tőlünk. Csak abban az esetben fogadjuk el rendelésed visszavonását, ha azt a kézbesítést megelőzően legalább 48 órával bejelented.

Elektronikus számlát állítunk ki a virágrendelésről és azt a megadott e-mail címre továbbítjuk. Fontos, hogy a Címzett nem kap semmilyen számlát ill. bizonylatot, és nem adjuk ki neki a Vásárló semmilyen adatát, még a nevét sem.

A megrendelés elküldésével tudomásul veszed, hogy a virágküldés speciális tevékenység, mivel részben szolgáltatás (virágkötés) nyújtására irányul, részben pedig termék értékesítésére, továbbá mivel a termék (a virág) romlandó, illetve minőségét rövid ideig megőrző terméknek minősül, valamint az esetek jelentős részében olyan átalakítást szenved el, amely után újbóli értékesítése lehetetlenné, vagy jelentősen elnehezültté válik.

A virágcsokorra vonatkozó megrendelés elküldésével kinyilvánítod, hogy a kiszállítás tervezett időpontját, előzetes beleegyezéseddel megkezdődik, továbbá tudomásul veszed, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogod elveszíted.

A vágott virágra vonatkozó megrendelés elküldésével kinyilvánítod, hogy mivel a termék romlandó, illetve minőségét rövid ideig megőrző terméknek minősül, így a megrendelést követően elállási/felmondási jogod a jogszabály alapján elveszíted. Azonban a kiszállítás tervezett időpontját 24 órával megelőző elállás esetén a már befizetett összeg 50 %-át visszautaljuk.

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy sérült, és a sérülés bizonyítottan az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét és az értékesítés törlését a Bree Virág azonnal biztosítja. Utólagos sérülésért felelősséget nem vállalunk.

Ha a Bree Virág a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a megrendelt áru nem áll rendelkezésére, vagy a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni.

A Bree virág jótállásra nem köteles, jótállást nem vállal.

Szállítással kapcsolatos információk:

A kiszállítás időpontja hétköznap 9-20 óra között választható, Budapest területén belül, az általad megadott két órás időintervallumban. A díja 2.500 Ft. Más területre speciális egyedi igények alapján kalkuláljuk az árat, ehhez keress minket elérhetőségeinken.

Kérlek, olyan időpontra kérd a kiszállítást, amikor a címzett biztosan az adott időpontban a megadott címen tartózkodik.Ha munkahelyre kéred a kiszállítást, kérlek add meg a cég nevét. A futár nem köteles aláíratni az átvételt, a kiszállítás akkor is érvényes, ha nem tartózkodik a helyszínen senki, aki átvegye a küldeményt.

Kérlek add meg a telefonszámod pontosan, hogy kérdés esetén fel tudjunk hívni.

A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal történik. Ha a megrendelő által megadott kiszállítási időn belül a szolgáltató nem képes teljesíteni a kiszállítást, a szolgáltató köteles a megrendelőt azonnal tájékoztatni és egy másik, megfelelő időpontot megbeszélni.

Amennyiben nem lehet kézbesíteni a virágcsokrot, felhívunk Téged és megkérdezzünk, hogy a közelben valakinek átadható-e a csokor. Ha nem, akkor visszavisszük és egy ismételt szállítási költség befizetése után újra kiszállítjuk – maximum 72 órán belül. A virág romlandó termék, így amennyiben a 3 nap letelt és a küldemény vágott virágból készült csokor vagy kompozíció, újbóli kiszállítás esetén a Vásárló – a szállítási költségen kívül-  köteles újra kifizetni a termék teljes vételárát is.

Amennyiben a személyes átvételt választod, akkor kérlek jelöld meg mikor szeretnéd átvenni, és előre egyeztetjük, mikor tudsz érte jönni az üzletünkbe. A cím: 1118. Budapest, Torbágy utca 9. Itt csak előre megrendelt terméket tudsz átvenni, nincs lehetőség személyeseb vásárolni. Az üzlet csak előre egyeztetett időpontban van nyitva.

Egyéb információk:

A Bree Virág nem vállal felelősséget a weboldal használata során terjedő számítógépes vírusok, férgek, és kártékony szoftverek okozta károkért és zavarokért. A weboldalon más weboldalakra és a weboldalon kívüli információ forrásokra irányuló linkek is találhatóak. A Bree Virág nem felelős ezen külső felületek elérhetőségéért, sem azok adattartalmáért.

A felhasználó által a weboldalra történő első bejelentkezés alkalmával választott jelszót a felhasználó köteles bizalmasan kezelni. A jelszót nem lehet illetéktelen személyek tudomására hozni.

A Bree Virág fenntartja a jogot, hogy a weboldal tartalmát bármikor módosítsa, ide nem értve azon rendelkezéseket, melyek módosítását jogszabály kizárja.

Amennyiben a webáruházban hiányosság vagy hiba adódik a termékeknél vagy az áraknál, a Bree Virág fenntartja a jogot a korrekcióra. Ebben az esetben a hiba felismerése és módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. Ezt követően a vevő újfent megerősítheti megrendelését, vagy lehetőség van arra, hogy a szerződéstől bármely fél elálljon.

IMPRESSZUM:

Bree Virág Bt.

székhely: 1118- Budapest, Torbágy utca 8. 4./12.

telefon: +36 70 7799 700

e-mail: hello@breevirag.hu

Cégjegyzékszám a Fővárosi Törvényszék Cégbíróságánál: 01-06-794099

Adószám: 26605722-1-43

Bankszámlaszám (HUF): 11705015-21455821

Bank név: Otp Bank Nyrt.

Kérdés esetén nyugodtan keress fel minket elérhetőségeinken!

Jó vásárlást!

 

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]