Virágfal és Fotófal minden alkalomra

Minden esemény elengedhetetlen része a Fotófal

Ha jártál mostanában esküvőn, vagy bármilyen rendezvényen, biztosan Te is találkoztál fotófallal vagy virágfallal. Ez a trend nagyon népszerű, hiszem remekül néz ki és a vendégek is imádják.

Napjainkban bármilyen eseményen vagyunk, első dolgunk egy fénykép készitése, igy egy fotófal elengedhetetlen kelléke a rendezvénynek.

Akár luxus, vintage, bohém vagy modern mininmál a rendezvény tematikája, egy szépen diszitett fal csodás háttere lesz a fényképeknek, mert egy megfelelően dekorált fotófallal hatásosan tudjuk érzékeltetni az esemény hangulatát.

Bérelhető

Helyszínreszállítás

Egyedi kialakitás

A helyszín látványos eleme a bérelhető virágfal/fotófal

Az idén minden eseményre ahova virágdekorációt vittünk, szóba került, hogy szeretnének egy fotófalat, ami előtt a meghivottak készithetnek fényképeket.

Igy bővitettünk a portfoliónkat, és virágfal és fotófal is bérelhető Tőlünk, előre egyeztetett szinvilágban és kivitelezésben.

Nagyon sokfajta megoldás van amit nagyon szivesen vállalunk, legyen ez egy sima fehér háttér, vagy mögötte fényfüzérrel, vagy selyemvirágokkal és/vagy lufikkal dekorálva. De lehet egy teljes méretében selyemvirágokból kialakitott háttér is, vagy egy zöldnövényekből álló háttér, megboloditva pár szines selyemvirággal.

De ha Te mást szeretnél, azt is biztosan megvalósitjuk.

Fotó kellékek, melyek a fotófal fontos kiegészitői

A fal mellé viszünk Neked az alkalomhol illő stilusban és szinvilágban kiegészitő kellékeket, ha szeretnéd. Mindig könnyebben ekezdik a fényképek készitését a fal előtt, ha vannak kiegészitő kellékek a fotózáshoz. A kis táblácskák oldják a hangulatot, igy őszintébbek lesznek a mosolyok is a képeken, és igy igazán szuper emlékek maradnak az eseményről.

A virágfalra és a fotófalra is bármilyen feliratot ki tudunk tenni, akár virágból vagy a cég/rendezvény logóját, igy minden képen szerepelhet, hogy a vendégek milyen rendezvényen érezték ilyen jól magukat.

A fotózáshoz mostantól bérelhető nálunk Instax mini 9 is, hogy még szuperebb legyen összességében a fotófal bérlés.

Bármi legyen is a kivánságod, álmaid virág- vagy fotófala könnyen megvalósitható.

 

Ha szeretnéd Tőlünk csak bérelheted a vázat és alkothatsz ahogy szeretnél

Teljesen megértjük, hogy van aki szeretné magának elkészíteni a dekorációt az esküvőre, rendezvényre vagy egy családi eseményre, barátnő szülinapjára vagy lánybúcsúra, stb. Hiszen ha van elég kreativitásod, lelkesedésed és időd akkor itt a lehetőség. Tőlünk kibéreled az alappilléreket a dekorációhoz és utána már úgy használod őket a dekoráció elkészítéséhez ahogy csak szeretnéd. Igazán kreatív lehetőség, és biztosan nagyon szuper élmény lesz, hogy Te készíted el a dekorációkat a mi kellékeinkkel.

Elérhető fém vázas, aranyszínű, szétszerelhető boldogságkapujaink. Nagyon szuper hatszög, kör és négyzet alakban is. Ha érdekelnek a részletek nézd meg a dekorációs kellékbérlés oldalunkat itt.

 

 

Készítettünk egy katalógust, amibe összegyűjtöttök pár ötletet, és írtunk bele árakat, hogy legyen miből kiindulni, ezek általában selyemvirágból készülnek, de ha szeretnéd természetesen élővirágból is megoldjuk. Szóval íme egy fotófal általános árajánlat, nézd meg, hogy tudd nagyságrendileg milyen fotófal milyen költséggel jár.

Szeretnél virágfalat bérelni?

Írj nekünk és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!