Virágfal és Fotófal minden alkalomra

Minden esemény elengedhetetlen része a Fotófal

Ha jártál mostanában esküvőn, vagy bármilyen rendezvényen, biztosan Te is találkoztál fotófallal vagy virágfallal. Ez a trend nagyon népszerű, hiszem remekül néz ki és a vendégek is imádják.

Napjainkban bármilyen eseményen vagyunk, első dolgunk egy fénykép készitése, igy egy fotófal elengedhetetlen kelléke a rendezvénynek.

Akár luxus, vintage, bohém vagy modern mininmál a rendezvény tematikája, egy szépen diszitett fal csodás háttere lesz a fényképeknek, mert egy megfelelően dekorált fotófallal hatásosan tudjuk érzékeltetni az esemény hangulatát.

Bérelhető

Helyszínreszállítás

Egyedi kialakitás

A helyszín látványos eleme a bérelhető virágfal/fotófal

Az idén minden eseményre ahova virágdekorációt vittünk, szóba került, hogy szeretnének egy fotófalat, ami előtt a meghivottak készithetnek fényképeket.

Igy bővitettünk a portfoliónkat, és virágfal és fotófal is bérelhető Tőlünk, előre egyeztetett szinvilágban és kivitelezésben.

Nagyon sokfajta megoldás van amit nagyon szivesen vállalunk, legyen ez egy sima fehér háttér, vagy mögötte fényfüzérrel, vagy selyemvirágokkal és/vagy lufikkal dekorálva. De lehet egy teljes méretében selyemvirágokból kialakitott háttér is, vagy egy zöldnövényekből álló háttér, megboloditva pár szines selyemvirággal.

De ha Te mást szeretnél, azt is biztosan megvalósitjuk.

Fotó kellékek, melyek a fotófal fontos kiegészitői

A fal mellé viszünk Neked az alkalomhol illő stilusban és szinvilágban kiegészitő kellékeket, ha szeretnéd. Mindig könnyebben ekezdik a fényképek készitését a fal előtt, ha vannak kiegészitő kellékek a fotózáshoz. A kis táblácskák oldják a hangulatot, igy őszintébbek lesznek a mosolyok is a képeken, és igy igazán szuper emlékek maradnak az eseményről.

A virágfalra és a fotófalra is bármilyen feliratot ki tudunk tenni, akár virágból vagy a cég/rendezvény logóját, igy minden képen szerepelhet, hogy a vendégek milyen rendezvényen érezték ilyen jól magukat.

Bármi legyen is a kivánságod, álmaid virág- vagy fotófala könnyen megvalósitható.

 

Szeretnél virágfalat bérelni?

Írj nekünk és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!